Oldal frissítése

48 'Hyundai FL 48272

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

48 'Hyundai FL 48272

LCD TV vonzó, fekete kivitel, Full HD képet. Szélesvásznú 16: 9 formátum lehetővé teszi, hogy néz a legtöbb film teljes képernyős csíkmentes, torzulás vagy alakváltozás.A találmány tárgya továbbá kiváló látószöget és a kontrasztot. Panel kínál 100Hz képfeldolgozás választ, és nagyon kellemes, 5 ms, így biztosítva borotvaéles és tiszta kép, zaj nélkül, pontatlanságok, ami megerőlteti a szemet a hosszabb nézési, mint a hagyományos TV-k. Mindezek a tulajdonságok teszik ezt a remek közvetítő televíziós néz televíziós adások, hanem a minősége a forgalmazott filmek a legújabb Blu-ray.
 

Játssz és felvételbe USB

Rögzítse kedvenc műsorait vagy filmeket USB adathordozót. A TV lejátszását támogatja a multimédiás fájlokat egy USB flash meghajtó vagy külső merevlemezre. Elviselik formátumok MKV, DivX, XviD, MP3 vagy WMA. Természetesen azt is örömmel Timeshift (TimeShift), amellyel a program egyszerűen megáll, és akkor lehet letenni újra.
 

korszerűen kialakított

Alacsony fogyasztás és a magas színkontraszt érik el a használata LED-es háttérvilágítással. Ez az arány a hagyományos világítási gazdaságosabb, és lehetővé teszi a sokkal jobb színvisszaadás. A jelenléte egy HDMI port tulajdonosok értékelik konzol vagy Blu-ray lejátszók, akik így élvezhetik a képminőség torzítás nélkül. A hangminőség lesz vigyázni két sztereó hangszórók.
További információk:

Lejátszott formátumok:
AVI; H.264; JPG; MKV; MP3; MP4; MPEG; TS; VOB; WMA; WMV; X.264; XviD

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 48 " (121,92 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 109,3 cm
Magasság 68,1 cm
Mélység 22 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Tömeg 13,1 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  WHY238d2
Termékszám:  HYUFL48272
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10