Oldal frissítése

43" UD 43QGU7210S

121 590 Ft

43" UD 43QGU7210S

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen UD TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 10W-os hangszóró felel. Eme UD Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 43
Televízió 43

43" UD 43QGU7210S tévé főbb paraméterei

  • A csodálatos UD TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 10W-os hangszóró felel
  • 330 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző teljesen tiszta és természetes képet garantál
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett
  • Eme UD Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszert használja
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító és hangvezérlés
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video és Google Play

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 43" képátló mellett. Ez a lenyűgöző UD TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely nagy élességet garantál.

Televízió 43
Televízió 43

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Eme QLED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt biztosít. A QLED kijelző technológiailag rendkívül kivételes, amely hihetetlenül valósághű képet jelenít meg, páratlanul széles színspektrummal fűszerezve. Tökéletes képet ad még erős fényben vagy oldalról nézve is.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10 és Dolby Vision. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy élvezzük a színárnyalatok széles skáláját meg maximális fényerő mellett is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen Google TV smart TV számos hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a modern UD TV összes okos tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat támogat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek UD QLED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid.

Méretek:

60,23 × 95,74 × 19,34 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

55,59 × 8,13 cm (ma×mé)

Tömeg:

7,1 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

100-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 H,265/HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1 és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision
Maximális fényerő 330 nit

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Válaszidő 9,5 ms

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás 100-240V

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 95,74 cm
Magasság 60,23 cm
Mélység 19,34 cm
Magasság talp nélkül 55,59 cm
Mélység talp nélkül 8,13 cm
Tömeg 7,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 10 W

Energiacímke 2021

Általános fogyasztás 140 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  UDtel002b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  43QGU7210S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05