Oldal frissítése

40" STRONG SRT40FC4003

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" STRONG SRT40FC4003

Minden nappali, illetve más helyiségek is megérdemlik a minőségi képpel rendelkező televíziót, amelyen megbízhatóan tekintheted meg a sporteseményeket illetve a népszerű filmeket és műsorokat. A STRONG C400 LED televízió ideális választás, ha kedveled az igazán valósághű képvilágot. 40"-es képátlójával és magas, Full HD felbontásával a STRONG SRT40FC4003 televízió megfelel még a nagyobb elvárásokkal rendelkező felhasználók számára is. A kiváló képminőség mellett, amelyet magas kontrasztarány és páratlan hangzás kísérnek, nagyra értékelheted a készülék olyan további funkcióit is, mint például az elektronikus műsorfüzet (EPG), a beépített DVB-T2/C/S2 tuner vagy az USB nyílás a külső és flash meghajtók számára. A STRONG SRT40FC4003 40"-es LED televízió a legjobb választás, hogyha a maximumon szeretnéd kiélvezni a kedvenc sorozataidat és műsoraidat.


A STRONG SRT40FC4003 40" LED televízió főbb jellemzői

  • Minőségi, 40"-es LED TV az élethű képvilág és a valósághű hangzás kedvelőinek
  • A STRONG SRT40FC4003 TV kivételes kontraszttal és gazdag színekkel alkotja meg a rendkívül valósághű képet
  • A beépített DVB-T2/C/S2 tuner és a CI+ nyílás a rendelkezésre álló csatornák széles választékát kínálja
  • Még a nagy igényű film- és sorozatrajongók is elégedettek lesznek a magas, Full HD felbontással
  • A sima képet az 50 Hz-es képkockasebesség és az Image Quality Ratio 100 biztosítja
  • A csatornák kényelmes böngészéséről az elektronikus műsorfüzet (EPG) gondoskodik közvetlenül a képernyőn, amely lehetőséget nyújt az időzítők beállítására is
  • A STRONG C400 40"-es LED TV-vel létrehozhatod a kedvenc csatornáid listáját az általad kívánt sorrendben
  • A beépített USB bemenet lehetővé teszi a lejátszást külső meghajtókról és flash meghajtókról
  • Az intuitív vezérlésű távirányítóhoz szükséges elemek a csomagban találhatók


STRONG SRT40FC4003 - a tökéletes TV az élethű képvilág szerelmeseinek

A STRONG SRT40FC4003 40"-es LED TV-vel számíthatsz a magas, Full HD felbontás, az élénk színek és a sima kép kombinációjára. A látványos, minőségi képet tökéletesen valósághű hangzás teszi teljessé a beépített hangszórókkal. A C400-as sorozatú 40"-es stílusos megjelenésű készülék felejthetetlen vizuális élményt nyújt számos más nagyszerű funkcióval.


Valósághű kép

A STRONG SRT40FC4003 LED televízió modern megjelenése mellett lenyűgöz kiemelkedő kontrasztjával és gazdag színvilágával. A képe életre kel a tévé képernyőjén. A C400-as televízió még a legnagyobb igényű sorozatrajongóknak is eleget tesz a magas, Full HD felbontásával. A felhasznált LED technológiával ötvözve csodálatosan jeleníti meg az egyes színárnyalatokat a kijelző egészén az erőteljes diódákkal, így le sem tudod majd venni a szemedet a STRONG SRT40FC4003 tévé képernyőjéről. A jelenetek tökéletes simaságáról az 50 Hz-es képkockasebesség és az Image Quality Ratio 100 gondoskodnak. A kedvenc filmjeid és műsoraid megtekintését a remek hangzású beépített hangszórókkal teszi még élvezetesebbé.


Készen áll a DVB-T2-re

A változó műsorszórás új jelenségének tudható be, hogy többé már nem éri meg olyan készüléket vásárolni, amely nem képes az új műsorszórás közvetítésére. Azonban a STRONG SRT40FC4003 LED televízió ilyen tekintetben sem okoz csalódást, hiszen beépített DVB-T2/C/S2 tunerrel és CI+ nyílással képes a műholdas jel fogadására, így számos csatornát kínál, emellett használhatod a kábeltévé csatornáit is. A STRONG C400-as sorozatú televízióval még az új DVB-T2 műsorszórásra való átállás sem érint majd.


STRONG C400 sorozatú TV a kedvenc csatornáiddal, EPG és USB bemenettel

Az élő videó, a pazar hangzás és a széles jel lefedettség mellett a STRONG SRT40FC4003 televízió számos más praktikus funkcióval is bír. Például kihasználhatod a beépített USB portot a fájlok lejátszásához a külső és flash meghajtókról, így az egész családdal együtt tekinthetitek meg a nyaraláson készült fotókat és videókat a kanapé kényelméből. Természetesen a STRONG SRT40FC4003 40"-es LED tévén rendelkezésedre áll az egyes csatornák mentése a kedvencek listába az általad kívánt sorrendben. Így többé már nem szükséges hosszasan váltogatnod az unalmas csatornák között. Az elektronikus műsorfüzetben (EPG) tökéletesen tekintheted át a csatornákat, sőt könnyedén állíthatsz be rájuk időzítőt is.


Távirányító elemekkel a csomagban

A 101 cm-es képátlójú, 40"-es STRONG SRT40FC4003 LED televízió valóban lenyűgöz, úgy mint eddig semmi más. Örömmel fogadod majd a két darab AAA elemmel működő (a csomag része) teljesen felhasználóbarát távirányítót, amellyel azonnal bekapcsolhatod a készüléket és kiélvezheted a kivételes képvilágát. Tapasztald meg a sorozatok és filmek megtekintésének élményét úgy, mintha Te is részese lennél a történéseknek a STRONG SRT40FC4003 40"-es televízióval.


A STRONG SRT40FC4003 40" LED TV kiegészítői

  • Távirányító
  • 2 × AAA elem a távirányítóhoz
  • 2 × láb
  • 4 × 14PM mm-es csavar


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Maximális fényerő 250 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Évjárat

Évjárat 2020

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, HDMI 1.4 és korábbi, SCART, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, D-SUB (VGA), Audio analóg bemenet
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 90,6 cm
Magasság 57 cm
Mélység 21,1 cm
Magasság talp nélkül 51,1 cm
Mélység talp nélkül 6,4 cm
Tömeg 6,7 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 16 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  JT880m05
Termékszám:  SRT40FC4003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20