Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

40" Sony Bravia KDL-40WE665

4,7 61 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" Sony Bravia KDL-40WE665

You tube egyetlen kattintással

A beépített WiFi-nek köszönhetően ez a készülék vezeték nélküli streamelést és internetes szórakozást kínál otthoni hálózaton, zavaró kábelek nélkül. Térj egyből a tárgyra. Lépj be azonnal a YouTube-ra, és játszd le kedvenc videóidat. A képernyőtükrözés segítségével Sony Bravia KDL-40WE665 tévéden eléred okostelefonod tartalmát és alkalmazásait is. Nagyítsd ki emlékeidet, és élvezzétek nagy képernyőn a felvételeket családi körben, valamint a barátaiddal.

Nagy dinamikatartomány

A nagy dinamikatartománnyal rendelkező méretes Full HD képernyő a fényerőt sokkal nagyobb intenzitással reprodukálja, mint a hagyományos LED-TV-k. Egyedülálló algoritmus szabályozza, hogy a világos és fekete közötti tartomány szélesebb legyen. A Sony Bravia KDL-50WF665 színei még fényesebbek, a fekete pedig még feketébb és mélyebb árnyalatban jelenik meg, különösen HDR videók lejátszásakor.

Minden részlet X-Reality PRO-val


Az X-Reality PRO-nak köszönhetően a Sony Bravia KDL-50WF665 tévé rendkívüli tisztasággal büszkélkedhet. Minden egyes pixellel szorgalmasan megdolgozik. Elemzi a jelenetek egyes részeit, és összehasonlítja a képadatbázissal, amely külön-külön foglalkozik a struktúrával, a kontraszttal, a színnel és a szélekkel. Ezért bármit is nézel, a különbség a legapróbb részletekben is látható lesz.

Magával ragadó hangzás

Természetesen az S-Force Front Surround a Sony Bravia KDL-50WF665 hangszórók segítségével is  háromdimenziós, gazdag és rendkívül valósághű hangot kínál. Még rossz minőségű hang esetén is, a Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) képes visszaállítani az elveszett frekvenciákat annak érdekében, hogy természetes hangot teremtsen. A ClearAudio+ hangzással lenyűgöző hanghatásban lesz részed. Hallgass zenét, párbeszédeket és térhangzást még nagyobb tisztaságban. A Clear Phase gondoskodik a frekvencia folytonosságáról és egyensúlyáról.


Sony Bravia KDL-40WE665 - nincs kábel, csak maximális kép

A panelt egy keskeny alumínium keretbe helyezték el, amely amellett, hogy nagyszerűen mutat, tökéletesen illik bármelyik nappaliba. Az átgondolt designt a kábelek sem zavarják meg, hiszen egy rendkívül okos rendszert alakítottak ki a rendszerezésükre. Ugyanis a kábeleket tökéletesen elrejtették.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, SCART, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 91 cm
Magasság 59,1 cm
Mélység 20,8 cm
Magasság talp nélkül 54,3 cm
Mélység talp nélkül 7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 64,6 cm
Tömeg 8,7 kg
VESA felfüggesztés 200×100

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1017m2
Termékszám:  KDL40WE665BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15