Oldal frissítése

40 "Panasonic TX-40C200E

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40 "Panasonic TX-40C200E

Fedezze fel a csodálatos LED Full HD TV neves márkák Panasonic és élvezze az öröm nézni kiváló minőségű filmek, TV műsorok és sport csatornákat. Az integrált USB csatlakozó és hangolt Media Player, akkor könnyen látható a nagy képernyőn, például képeket és a videót, hogy a család az Ön tapasztalatait. To vše najdete v cenově velmi příjemné kategorii.

legfontosabb jellemzői

  • Átlós 102 cm
  • Full HD 1920 × 1080
  • RMR 200 Hz
  • DVB-T / C tuner
  • Media Player
  • hotel üzemmód
  • Energiahatékonysági osztály A +

médialejátszó

Kényelmes megtekintésére fotók a nagy képernyő és a tökéletes minőséget kínál különleges médialejátszó a Panasonic. Egyszerűen csatlakoztassa egy USB-memóriát és a TV összes tartalom megtekinthető a nagy képernyőn a lenyűgöző televízió. A lehetőségek széles körét és testreszabás, például lehetővé teszi hozzá a zene vagy a háttér hatása.

A tökéletes kontraszt és ragyogó színek

Nagy kontraszt létrehozása tökéletesen éles képeket. Élénk színek rabul ejti, és szó rajzolnom a történet. Díky kvalitní obrazovce se dostanete tak hluboko do děje, až neuvěříte se jedná jen o obraz a ne realitu. Két kiváló minőségű sztereó hangszóró finombeállítását a tökéletes élményt.

Spóroljon alacsony energiafogyasztás

Az a tény, hogy ez egy nagy televízió nem jelenti azt, hogy van egy nagy fogyasztás. Energiahatékony tábla csökkenti az energia-felhasználást, így megmenti nemcsak a természet, hanem a pénztárca.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Csatlakozás

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 92,3 cm
Magasság 60,8 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 54,5 cm
Mélység talp nélkül 9 cm
Tömeg 8,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WX248i1k
Termékszám:  TX-40C200E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10