Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

40" Metz 40MTB7000

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

40" Metz 40MTB7000

Metz 40MTB7000 Android TV ultra vékony kerettel és Full HD felbontással

A Metz 40MTB7000 okos televízióval magas, Full HD felbontásban élvezheted ki a kedvenc audiovizuális tartalmaidat kiváló hangzás kíséretében, amelyről a 2 darab DTS TruSurround technológiát alkalmazó hangszóró gondoskodik. Az Android 9.0 operációs rendszer lehetővé teszi a népszerű alkalmazások és online tartalmak széles választékához való hozzáférést. A Metz 40MTB7000 Android TV magában foglalja a hangvezérlés támogatását, a programok rögzítésének lehetőségét illetve multimédiás funkciókat a fotók, videók vagy kedvenc zenéid lejátszására a csatlakoztatott USBtárhelyről.

A Metz 40MTB7000 Android LED TV főbb jellemzői

  • 40"-es Full HD TV
  • Android 9.0 Pie operációs rendszer
  • Támogatja a NETFLIX, a YouTube, a Prime Video, a Google Play stb. platformokat
  • A energiaosztály
  • DVB-C/T2/S2 tuner
  • 2 × HDMI, 2 × USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV
  • VESA 200 × 200 mm
  • Beépített 16 W-os hangszórók DTS TruSurround technológiával
  • Gyermekbiztonsági zár

A Metz 40MTB7000 Android LED TV gyors hozzáférést biztosít kedvenc tartalmaidhoz

A streaming szolgáltatások gazdag választéka a klasszikus földfelszíni TV adással kombinálva, ez biztosítja számodra, hogy azt nézd a készüléken, amit csak szeretnél. A Google Play platform mindenhez hozzáférést nyújt, legyen szó akár filmekről, sorozatokról, sportműsorról, zenei videókról vagy játékokról. Továbbá segítségével más alkalmazásokat is telepíthetsz a készülékre a már létező Netflix, YouTube vagy Amazon Prime alkalmazások mellé. A HD triple tuner zökkenőmentesen veszi a jelet és minden gyakran előforduló, kábeles jelvételt (DVB-C),műholdas közvetítést (DVB-S2) és földfelszíni digitális jelt (DVB-T2) támogat.


4K UHD felbontás

Borotvaéles kép

A Metz 40MTB7000 televízió Full HD felbontású, csúcs minőségű LED panellel büszkélkedhet, amelyet káprázatos képminőség, éles részletek, finom átmenetek és remek, 300,000: 1-es kontrasztarány jellemez. A 178°-os széles betekintési szögnek köszönhetően mindenhonnan bámulatos képminőséget élvezhetsz, bárhol is tartózkodj a szobában.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Lépj be a végtelen szórakozás világába

A Metz 40MTB7000 LED televízió a legújabb Android 9.0 operációs rendszerrel rendelkezik, amely sokkal intelligensebb, gyorsabb és biztonságosabb az előző verzióhoz képest. Mivel támogatja a külső eszközöket, csatlakoztathatod a TV-hez a kamerát, mikrofonodat, billentyűzeted, egeredet is stb., így ez lehet a multifunkciós szórakoztatóközpont.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


A Metz 40MTB7000 TV-t vezérelheted a hangoddal

Csupán egyetlen gombot kell megnyomnod a távirányítón és máris kényelmesen szabályozhatod a Metz 40MTB7000 televíziót a hangoddal a Google Assistant segítségével. Ennek eredményeként könnyen hozzáférhetsz az online tartalmakhoz a Spotify és Apple Music szolgáltatók zenelejátszásától a YouTube és Netflix tartalmakon át az internet nyújtotta gyors információkig.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Végtelen képernyő

A Metz 40MTB7000 Android TV első pillantásra elnyeri a tetszésedet minimalista formatervezésével, amely bármilyen belső tér mutatós dísze lehet. A rendkívül karcsú keret egyáltalán nem korlátozza a kijelzőt, emellett maximalizálja a LED panel megtekintési élményét, amely a Metz 40MTB7000 készülék minimalista stílusának hála valóban káprázatos.


A Metz 40MTB7000 körbevesz térhatású hangzásával

A beépített 16 W-os hangszóró a világ legnépszerűbb Dolby Audio és DTS TruSurround hangtechnológiáit alkalmazza, amelyek gondoskodnak a tartalmak prémium minőségű, virtuális térhatású hangzásáról. Ezért gazdag, tiszta és dinamikus hangzásban lehet részed, amellyel egyenesen az akció kellős közepébe csöppensz, így a filmnézés egy teljesen új dimenzióját ismerheted meg.



Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 40 " (101,6 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Maximális fényerő 350 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Facebook
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Audio analóg bemenet
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 89,4 cm
Magasság 55,5 cm
Mélység 21,2 cm
Magasság talp nélkül 51,8 cm
Mélység talp nélkül 8,6 cm
Tömeg 5,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  METZ002g4
Termékszám:  40MTB7000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20