Oldal frissítése

32" VIVAX 32LE10K

5 1 értékelés
70 090 Ft

32" VIVAX 32LE10K

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű VIVAX TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 12W-os hangszóró felel. Ezen VIVAX Smart TV a korszerű Android operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 32
Televízió 32

32" VIVAX 32LE10K televízió alapvető tulajdonságai

  • A remek VIVAX televíziónak hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 12W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag HD Ready felbontást 32" képátló mellett
  • Ezen VIVAX Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel működik
  • Edge LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Digital Plus gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Kodi, Spotify, Facebook Watch és Vodafone TV

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles HD Ready felbontást 32" képátló mellett. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal esztétikailag vonzóbb választás azok számára, akik a vékony és elegáns TV-ket szeretik.

Televízió 32
Televízió 32

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Eme LCD LED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt biztosít, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely megvilágítja a képernyőt, és fényes képet biztosít.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Eme Android smart TV sok vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű VIVAX TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a fejlett VIVAX LCD LED televízió elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha nem tudod elcsípni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza bármikor. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

47,7 × 71,6 × 22,3 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

42,4 × 8,4 cm (ma×mé)

Tömeg:

4,1 kg

Maximum felbontás:

HD Ready

HDMI:

2 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Kodi, Spotify, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Válaszidő 8 ms

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, CI+, Kompozit
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 71,6 cm
Magasság 47,7 cm
Mélység 22,3 cm
Magasság talp nélkül 42,4 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Tömeg 4,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 12 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  VIV110
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  32LE10K

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05