Oldal frissítése

32" Thomson 32HA3113W Fehér

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Thomson 32HA3113W Fehér

Modern LED TV Series A3 Thomson van szerelve számos olyan szolgáltatást, amely megfelel a legmagasabb követelményeknek minden felhasználó számára. Net HD Ready kép Élvezze átlós 81 cm. Gyors sport- és akciójelenetek nélkül blur garantáltan köszönhetően Clear Motion Index értéke 100 Hz-en. Szolgálni vevantennát (DVB-T) és a kábel (DVB-C tuner). Egyszerű elegancia és egyedi design ad otthon egy kis kizárólagosság.

gazdag funkcionalitás

Classic papír TV műsor legfeljebb 8 nappal korábban teljes mértékben helyettesíteni az EPG, és ha ők nem adják a kedvenc show, akkor egy USB multimédia böngészőt. Csatlakoztatása után egy külső meghajtó vagy flash memória, akkor játszhat a kedvenc filmet, zenét vagy fényképeket egy családi nyaralás. Handy jöhet, és szülői felügyelet funkciók és szálloda mód. A hab a tortán az alacsony energiafogyasztás, köszönhetően a televíziós beleesik energia osztály A +.

széleskörű csatlakoztathatóság

A HDMI átvitelére használható audio- és videojelek például videokamera vagy a számítógép. Ott van még a klasszikus SCART csatlakozó. CI + foglalat kész dekódoló kártya fizetett programokat. Multimédia lejátszás a hordozható meghajtó USB csatlakozó használatával. Private szórakoztató biztosít fejhallgató-csatlakozó, így nem zavarják a bárki, és még akkor nem zavarja senki.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,5 cm
Magasság 48 cm
Mélység 19 cm
Magasság talp nélkül 43,5 cm
Mélység talp nélkül 9 cm
Tömeg 5,2 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  WK680e9
Termékszám:  32HA3113W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20