Oldal frissítése

32" TCL 32L5A

4,6 9 értékelés
75 990 Ft

32" TCL 32L5A

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek TCL TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Eme TCL Smart TV a modern Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 100×100 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 32
Televízió 32

32" TCL 32L5A TV fő jellemzői

  • A csodálatos TCL TV-nek köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletgazdag Full HD felbontást 32" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a fejlett Android operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Digital Plus és Dolby Audio gondoskodik a mozis hangminőségről
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik különálló hangerő-szabályozás

Kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz Full HD felbontást 32" képátló mellett. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást biztosít, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 32
Televízió 32

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást garantál, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely segít elérni a tiszta képet.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik.

Televízió 32
Televízió 32

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű TCL TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A remek gamer mód funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Ez a remek TCL televízió kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Android okos TV sok hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a számukra bonyolult billentyűzetet. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 32
Televízió 32

Használd ki a nagyszerű TCL TV összes okos funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Digital Plus és Dolby Audio. Lehetőségünk van a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön beállítani. Amennyiben csatlakoztatjuk a fejhallgatót a TV-hez, beállíthatjuk a számunkra kényelmes hangerőt, nem lesz negatív hatással a többiekre, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 32
Televízió 32

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű TCL LCD LED tévé le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. A TV rendelkezik Calman Ready jelöléssel, így módunkban áll professzionális képkalibrálást végezni a Calman szoftver segítségével, amit a profi audio-vizuális iparban gyakran használnak.

Színmélység:

8

Méretek:

46,5 × 71,6 × 18 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

42,1 × 0,8 cm (ma×mé)

Tömeg:

3,4 kg

Maximális felbontás:

Full HD

HDMI:

2 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 1,4 és korábbi, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 71,6 cm
Magasság 46,5 cm
Mélység 18 cm
Magasság talp nélkül 42,1 cm
Mélység talp nélkül 0,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 68,3 cm
Tömeg 3,4 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WK690a10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  32L5A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20