Oldal frissítése

32" Samsung DB32E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Samsung DB32E

Szolgáld ki ügyfeleidet kereskedelmi üzenetekkel DBE kijelzőkön. Figyelemre méltó a képminőség, amely oldalról nézve sem változik, és magas fényerejű, erős megvilágítás esetén a megszakítás nélküli láthatóság érdekében. Akár napi 16 órát is üzemeltetheted. Belső memóriával (8 GB) és integrált WiFi csatlakozással a kijelző elérhetővé teszi az aktuálisan látni kívánt tartalmakat, és modern, kényelmes kezelhetőséget nyújt a csatlakozáshoz mobil elektronikával. A gazdaságos LED háttérvilágításnak köszönhetően az üzemeltetési költségeken is takarékoskodhatsz.

Legfontosabb jellemzői

  • A közönség minőségi, jól látható képekkel való kiszolgálása
  • Teljes platform beépített MagicInfo Player S3 médialejátszóval
  • Tartalmak kényelmes kezelése, elrendezés és egyedivé tétel sablonok segítségével
  • Applikációk tablet vagy telefon kezeléséhez
  • Ideális 16 órás napi működéshez
  • WiFi kapcsolat a vezérléshez és saját könyvtárak eléréséhez
  • Támogatja a legtöbb hagyományos formátumot, beleértve az RSS-t is
  • Magic Clone egyszerűsíti több kijelző telepítését  (Másolási beállítások)

Nem egy szimpla kijelző


Az automatikus tápegység gondoskodik a kijelző felület folyamatos használatáról. Ha az eredeti tartalomforrás elérése nem sikerül, a kijelző automatikusan egy másik forrásból származó tartalomra vált. Samsung Display A DB48E a SSSP (Samsung Smart Signage Platform) harmadik generációjával van felszerelve, amely bármilyen tartalmat megjelenít számítógép vagy médialejátszó használata nélkül. A saját multimédiás lejátszóval ellátott System-on-chip (SoC) egyszerűsíti a konfigurációt és a menedzsmentet, mivel megszünteti a PC szükségességét. Az új generációs SSSP erőteljes 4 magos processzorral és 8 GB tárhellyel rendelkezik, ami a különböző tartalmak működési hatékonyságát eredményezi, és csökkenti az üzemeltetési költségeket.

Számítógép nélkül

A Samsung S3 MagicInfo lejátszó számos intuitív funkcióval rendelkezik, amellyel a bemutatóját egyedivé teheti. Ez egy átfogó megoldás promóciós anyagok létrehozására és gyors szerkesztésére. A funkciók széles választéka növeli a kényelmet és a testreszabási lehetőségeket. Alkalmazások sora arra vár, hogy bármikor bárhonnan kezelhess valamit okostelefonon vagy táblagépen keresztül. A mobil alkalmazás lehetővé teszi a médiatartalmak szerkesztését és létrehozását professzionális sablonok használatával. Vagy készíts mindent egy üres sablonból, így a teljes elrendezés megfelel majd az igényeidnek. Mindkét esetben vezeték nélkül csatlakozhatsz a médiakönyvtáradhoz, lehetővé téve a képernyőn megjelenő tartalom rögzítését és újbóli lejátszását.

 

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 16 h/nap
Kód:  WH609e5b
Termékszám:  LH32DBEPLGC/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20