Oldal frissítése

32 "Panasonic TX-32C200E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 "Panasonic TX-32C200E

Objevte úžasnou LED HD televizi a užijte si to potěšení ze sledování kvalitních filmů, televizních pořadů nebo sportovních kanálů. Az integrált USB csatlakozó és hangolt Media Player, akkor könnyen látható a nagy képernyőn, például képeket és a videót, hogy a család az Ön tapasztalatait. Mindez zajlik egy nagyon költséghatékony barát kategóriába.

legfontosabb jellemzői

  • 80cm
  • HD ready 1366 x 768
  • RMR 200 Hz
  • DVB-T / C tuner
  • Media Player
  • hotel üzemmód
  • Energiahatékonysági osztály A +

médialejátszó

Kényelmes megtekintésére fotók a nagy képernyő és a tökéletes minőséget kínál különleges médialejátszó a Panasonic. Egyszerűen csatlakoztassa egy USB-memóriát és a TV összes tartalom megtekinthető a nagy képernyőn a lenyűgöző televízió. A lehetőségek széles körét és testreszabás, például lehetővé teszi hozzá a zene vagy a háttér hatása.

A tökéletes kontraszt és ragyogó színek

Nagy kontraszt létrehozására éles képeket és élénk színeket, ami rabul ejti, és a szó szoros értelmében rajzolnom a történet. Díky kvalitní obrazovce se dostanete tak hluboko do děje, až neuvěříte se jedná jen o obraz a ne realitu. Két kiváló minőségű sztereó hangszóró finombeállítását a tökéletes élményt.

Spóroljon alacsony energiafogyasztás

To, že se jedná o velkou televizi ještě neznamená, že má velkou spotřebu. Energiahatékony tábla csökkenti az energia-felhasználást, így megmenti nemcsak a természet, hanem a pénztárca.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Tunerek

Tuner DVB-C

Szín

Szín Fekete
Kód:  WX248e1k
Termékszám:  TX-32C200E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10