Oldal frissítése

32 "Orava LT-823

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 "Orava LT-823

Orava LT-823 az ideális modell mindazok számára, akik keresnek megfizethető TV jó felszerelés és egyszerű művelet. Monitoring programok kiváló minőségű, köszönhetően a széles képernyős 81 cm képátlójú, HD Ready. Továbbá kitűnő színvisszaadás, alacsony válaszidő és széles megtekintési szöggel. LED technológiát is csökkenti az energiafogyasztást. A földi digitális műsorszórás kész DVB-T tuner, amely támogatja a feldolgozása modern standard MPEG-4. Ezen túlmenően, a berendezés, valamint a DVB-C fogadására a kábelt, ha nincs rá szükség, hogy hozzáférési kártya.
A TV-n az összes szabványos csatlakozókkal más eszközökkel. HDMI, akkor CONNECT a laptop vagy a mobiltelefon-használat, és megjeleníti a tartalmat egy nagyobb képernyőn. A számítógép csatlakoztatása a VGA bemenet szolgál, és természetesen a jelenléte az analóg SCART csatlakozó. Kiemelkedő jellemzője az a képesség, hogy játsszon tárolt tartalmak külső meghajtók USB interfészen keresztül, amely mellé egy lehetőséget, hogy rögzítse TV műsorok. Két hangszórók teljesítménye 2 x 6W törődnek jó hangzást. Ott van még a 1000 oldalas teletext és az Advanced beállítás adja a szálloda mód.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 74,4 cm
Magasság 49 cm
Mélység 18,5 cm
Magasság talp nélkül 45,1 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Tömeg 6,9 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO432a
Termékszám:  LT-823 LED M92B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05