Oldal frissítése

32" Metz 32E6X22A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32" Metz 32E6X22A

SMART TV Netflix szolgáltatással

A Metz E6 TV szériának köszönhetően kiváló minőségű Full HD felbontásban élvezheted a képmegjelenítést, illetve a DTS TruSurround technológia révén kiváló térhangzásban lesz részed. A beépített alkalmazásokkal hozzáférhetsz online tartalmak széles választékához, mint például a NETFLIX vagy a YouTube. A multimédiás funkciók USB interfészen keresztül fényképek, videók és kedvenc zenéid lejátszásához is elérhetőek, beleértve a felvétel funkciót. A TV modern DVB-T2/S2/C tunerrel rendelkezik, így a digitális műsorszórás új szabványára is készen áll.


A Metz 32E6X22A SMART LED TV legfontosabb jellemzői

  • HD felbontás (1366 x 768 px)
  • Integrált Netflix alkalmazás a korlátlan szórakozásért
  • Vezeték nélküli csatlakozás az integrált Wi-Fi-nek köszönhetően
  • Csatlakozási lehetőségek széles választéka
  • DTS TruSurround, Dolby Digital Plus
  • Hangszórók 12 W-os teljesítménnyel
  • Integrált DVB-T2/S2/C tuner 
  • CI+ foglalat
  • USB multimédia + felvétel funkció
  • Elektronikus programismertető (EPG)

Smart TV

Fedezd fel a Smart TV előnyeit

A Smart TV intuitívabb vezérlési és vadonatúj szórakozási opciókat nyújt. A LAN portnak és a vezeték nélküli WiFi interfésznek köszönhetően ezek a TV-k már rendelkeznek Internet-hozzáféréssel, így online alkalmazásokon keresztül is a streamelhetsz, böngészhetsz a közösségi hálón való hozzájuthatsz a legfrissebb hírekhez.

DTS TruSurround

DTS TruSurround

A többcsatornás térhangzást alkalmazó DTS (Digital Theater System) hangrendszer digitális moziélményt nyújt. A hagyományos Dolby Digital formátumhoz képest a DTS sokkal jobb hangminőséget garantál, főleg a magas felbontású hanglejátszások esetén. 

Youtube

Youtube alkalmazás

Kövesd a legújabb trendeket az Internetes szórakozás, a zeneklipek vagy a YouTube-on keresztüli live streamingek világában, és élvezd a nagy felbontású videókat nagy képernyőn.

Netflix

A kedvenc Netflix szolgáltatás

Férj hozzá a filmek és sorozatok korlátlan adatbázisához! Csak nyomd meg a Netflix gombot, és az esti programod garantált. Ráadásul az alkalmazás megjegyzi a legutóbb lejátszott pillanatot, így zökkenőmentesen folytathatod a filmezést pontosan onnan, ahol abbahagytad.


HD Ready

A Metz kiváló minőségű panelei kiváló képet jelenítenek meg részletes felbontással és valósághű színekkel, hogy igazán minőségi filmezésben lehessen részed.

Timeshift USB

A praktikus Timeshift funkció lehetővé teszi, hogy a tuner segítségével megállítsd a programot, átmenetileg eltárold az USB memória-eszközön, majd újraindítsd.

Miracast

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az okos mobileszközeiden lévő tartalmakat vezeték nélkül, közvetlenül a TV képernyőjére "tükrözd". Így a képek és videók nézegetése gyerekjáték lesz, hiszen nem kell letöltened őket.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 72,3 cm
Magasság 46 cm
Mélység 16,4 cm
Magasság talp nélkül 42,8 cm
Mélység talp nélkül 8,6 cm
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fehér
Kód:  METZ002a
Termékszám:  32E6X22A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20