Oldal frissítése

32 "LG 32LB561B

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

32 "LG 32LB561B

LG LB561B összpontosít élénk HD kép és annak helyreállítását televíziós szórakoztató és izgalmas film darab külső forrásokból. Vonzó alapul IPS mátrix előállítására képes színes szoros összhangban az eredeti kép, és minimalizálva színtorzítással amikor minden szögből nézve. Kombinálva a legfejlettebb képfeldolgozó processzor Triple XD Engine és a kép rendszer MCI 100 közvetíteni éles és sima kép nélkül elmosódás fogyatékosság.

legfontosabb jellemzői

  • Kép kiváló szín, kontraszt és fényerő
  • IPS panel az élénk színek és a széles látószög
  • Picture Wizard III egyszerű szerkesztési kép tulajdonságai
  • Hangos párbeszédek köszönhetően Clear Voice II
  • USB-lejátszás modern formátumok

A kép és a hang

Egy érdekes funkció a Picture Wizard III, aminek köszönhetően te magad váltak szakértők képminőség beállításokat. Valóban Picture Wizard megkönnyíti, hogy ellenőrizzék a kép minőségét úgy, hogy kövesse a vizuális útmutató által összeállított szakemberek. Mulasztás nem marad hang oldalon. Televízió képes kezelni a Dolby Digital és Clear Voice II javítja hallhatósággal hívások - most már nem hiányzik egy szó.

Univerzális kijelző terület

A nagy képernyő excel nem csak a TV-műsorok és filmek, valamint a fényképek és felvételek szabadság vagy ünnepek, játszott a külső eszköz. HD lehetővé teszi, hogy használja a teljes potenciálját modern Blu-ray lejátszók és játékkonzolok. Csatlakoztatásához külső forrásokból nagyfelbontású televízió akkor tartalmaz egy pár HDMI. Egy kellemes kiterjesztés akkor egy USB port játszik tartalom memóriakártyák, vagy hordozható merevlemezeket. Showcase fotókat, videó és zene. Poradí si i s HD DivX videem až do rozlišení 1080p.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 73,2 cm
Magasság 48,1 cm
Mélység 20,7 cm
Magasság talp nélkül 43,1 cm
Mélység talp nélkül 5,55 cm
Tömeg 7,4 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK610i3a2
Termékszám:  32LB561B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05