Oldal frissítése

32" CHiQ L32M8TG

4,6 32 értékelés
76 890 Ft

32" CHiQ L32M8TG

Kávamentes okostévé fémes kivitelben, modern technológiával és továbbfejlesztett hangzással

Élvezd a különféle tartalmak megtekintését a 80 cm képátlójú, Full HD felbontású CHiQ L32M8TG Google TV-n. A szinte keret nélküli kialakítás egyáltalán nem zavar majd filmnézés, tévéműsorok megtekintése vagy játék közben. A hangminőségről 16W-os hangszórók gondoskodnak Dolby Audio és dbx-tv hangzásjavítással. A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia révén a CHiQ L32M8TG televízió párosítható például a telefonoddal, és annak tartalma megjeleníthető a tévéképernyőn. A Google TV segítségével rengeteg olyan alkalmazáshoz férhetsz hozzá, amelyek segítenek elütni az időt, vagy élvezetesebbé teszik a dolgokat. A hangvezérléssel a Google Assistant segítségével is vezérelheted a CHiQ okostévét.

A CHiQ L32M8TG Google TV legfontosabb jellemzői

  • Google TV Full HD felbontással
  • Hangasszisztens a távirányítón
  • A 8 GB memória elegendő helyet biztosít az alkalmazások és egyéb alkalmazások telepítéséhez
  • A nagy teljesítményű, 4 magos, 64 bites processzor megkönnyíti az okostévé használatát
  • A beépített Chromecast lehetővé teszi az okostelefonok tartalmának tükrözését a CHiQ L32M8TG TV képernyőjére
  • Wi-Fi 2.4/5G és Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiák támogatása
  • A HDR-szabványok (HDR10 és HLG) támogatása több részletet és élénkebb színeket tár fel
  • A Dolby Audio technológia valósághűbb 3D térhatású hangzást biztosít a még magával ragadóbb élmény érdekében
  • A stílusos, keret nélküli technológia lehetővé teszi a TV felületének 95%-ának kihasználását
  • Könnyű falra szerelés a VESA szabványoknak köszönhetően (200 × 200 mm)
  • A CHiQ több mint 65 éves tapasztalattal rendelkezik a tévégyártás területén
  • A televíziót Nymburkban gyártják és szervizelik

A CHiQ Google TV nagy kontrasztot és éles részleteket kínál

A CHiQ L32M8TG televízió képernyőjén minden apró részletet felfedezhetsz. A HDR-videódekódolási technológiának köszönhetően jobb képminőség érhető el. Így láthatod a legvilágosabb színeket és a homályos árnyékokat is. A CHiQ L32M8TG okostévével olyan intenzív audiovizuális élményben lesz részed, amely belevon a képernyőn zajló eseményekbe.

Gazdag hangzás a Dolby Audio és dbx-tv technológiákkal

A CHiQ L32M8TG Google TV olyan hanggal tölti meg a szobát, amely még jobban kapcsolódik a lejátszott képhez. Az okostévé 5 sávos equalizerrel többrétegű hangélményt varázsol az otthonodba. A CHiQ L32M8TG dbx-tv hangjavítással rendelkezik, amely a Total Sonics és Total Volume-ból áll. Ez a két elem együttesen gazdag hangzást, éles magas hangokat, mély basszusokat, 3D-s térhatású hangzást, valamint hatékony és erőteljes hangerőszabályozást biztosít a CHiQ televíziónak. A beépített hangszórók magával ragadó hangzásukkal kápráztatnak el, amelyet a virtuális Surround és a Stereo Synthesis is támogat. Egy intelligens hangprocesszor (DSP) optimalizálja a CHiQ L32M8TG televízió hangszóróinak hangzását.

A stílusos keret nélküli fém kialakítás lehetővé teszi a TV-felület maximális kihasználását

A CHiQ L32M8TG Google TV a formatervezés tekintetében egy igazi gyöngyszem, köszönhetően a keret nélküli fém kialakításának, amely lehetővé teszi a tévé felületének 95%-ának teljes kihasználását. Ezért élvezheted a nagy látómezőt, a széles betekintési szögeket és az összességében nagyszerű moziélményt. A CHiQ L32M8TG televízió a cselekmény középpontjába helyez téged.

Rengeteg szórakozás egy helyen

A CHiQ L32M8TG a népszerű Google TV rendszert használja a multimédiás tartalmak és népszerű alkalmazások széles választékához való hozzáférés érdekében. A CHiQ TV-vel nem fogsz unatkozni!

A CHiQ L32M8TG beépített Chromecasttal rendelkezik

A beépített Chromecast segítségével még soha nem volt ilyen egyszerű az intelligens eszközről származó tartalmak streamelése. Ez lehetővé teszi, hogy a CHiQ L32M8TG televízió képernyőjén megtekinthesd fényképeidet, videóidat és egyebeket.

Használd a hangod a TV vezérléséhez

Fogd a prémium távirányítót, és vezéreld a tévét, vagy keresd meg a kívánt tartalmat a hangoddal. A Google Assistant segítségével gyorsan ellenőrizheted az időjárást, megtalálhatod a tévéműsorokat és még sok mást. Kérdezd csak meg a CHiQ L32M8TG okostévét! A távirányítón külön gombok találhatók a Netflix, a YouTube, a Google Play vagy a Prime Video gyors eléréséhez.

Egyszerű vezérlés okoseszközökkel az alkalmazáson keresztül

Android és iOS készülékedre telepítheted a Google TV alkalmazást, hogy okoseszközödet a CHiQ L32M8TG televízióhoz csatlakoztasd. Ezután például az okostelefon billentyűzetével könnyedén navigálhatsz az okostévé menüjében.

A CHiQ L32M8TG fürge processzort használ

Élvezd a zökkenőmentes tévézést a nagy teljesítményű, 4 magos processzornak köszönhetően, amely számos formátumú videofolyamok dekódolására képes. Számos népszerű alkalmazás telepíthetsz 8 GB tárhelyen. A CHiQ L32M8TG televízió nagyszerű partner lesz a szórakozásban és a kikapcsolódásban.

Az otthoni hálózathoz való vezeték nélküli csatlakozásának támogatása

A CHiQ L32M8TG okostébé nem kötődik vezetékes kapcsolathoz, mivel a kétsávos 2,4/5 GHz-es csatlakozást támogató Wi-Fi-n keresztül könnyedén csatlakozhat otthoni hálózatodhoz. A Bluetooth 5.0 segítségével egér, hangszóró, fejhallgató és billentyűzet csatlakoztatható a tévéhez.

Széles körű csatlakozási lehetőségek a teljes TV-potenciálért

Használd ki a gazdag lehetőségeket, és csatlakoztasd eszközeidet és más perifériákat a CHiQ L32M8TG televízióhoz. Többek között két HDMI 1.4, egy USB 2.0 és egy fejhallgató-bemenet áll rendelkezésre.

Az okostévé stílusos állványon áll vagy a falra akasztható

A CHiQ L32M8TG televízió stabil fekete állvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tévéasztalra vagy a nappali falára helyezd. A VESA tartóval a CHiQ Google TV a falra is felszerelhető.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 32 " (81,28 cm)
Felbontás Full HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG
Maximális fényerő 200 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Canal+, SledovaniTV, Amazon Prime Video, Google Duo, VLC Media Player, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Válaszidő 0,01 s
Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Chromecast, WiFi ready
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Audio analóg bemenet
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 72 cm
Magasság 46,9 cm
Mélység 18 cm
Magasság talp nélkül 42,1 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 72 cm
Tömeg 3,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

Hangszóró teljesítmény 16 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  JT900a01e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  L32M8TG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10