Oldal frissítése

25" BenQ PD2500Q

4,7 9 értékelés
125 290 Ft

25" BenQ PD2500Q

A BenQ PD2500Q egy professzionális 25"-es LCD monitor egy 8 bites IPS panellel felszerelve, amely rendkívül magas felbontást nyújt és kompatibilis a Rec. 709 szabványokkal. 2KQHD (2560 x 1440) felbontással rendelkezik 16:9 képarányban, 100%-os sRGB színpontossággal. Nem csak tervezők, de nagy igényekkel rendelkező felhasználók is értékelni fogják.

A BenQ PD2500Q a dobozból kivéve készen áll, hogy megfeleljen az igényeidnek. Egy korszerű képjavító technológia és egy egyszerűen használható sötétszoba, CAD/CAM és animációs üzemmóddal, emellett sok más funkcióval is rendelkezik.


Ezt a kiváló terméket ergonomikusan tervezték meg, így bármilyen helyzetben, akár pivot pozícióban személyre szabhatod a magasságát. Flicker-free (villogásmentesítő) és Low Blue Light szemvédő technológiával is rendelkezik, amely csökkenti a villogást és a káros fény kibocsátást.

A professzionális tervezők nem alkudnak meg a részletek terén. A BenQ dizájner monitorai abszolút értelemben vett színpontosságot és ultra-részletes felbontást biztosítanak a tervezők minden egyes lépéshez a briliáns munkához vezető úton, amely valósággá alakítja az álmokat.


2K QHD nagy felbontás

A 2K QHD (2560x1440) felbontással különlegesen tiszta, finom részletekkel teli és mélységgel rendelkező textúrák jelennek meg olyan vizuálisan intenzív alkotásoknál, mint az animációk, vizuális effektek, grafikák és fotók.

Referencia színteljesítmény 100% sRGB és Rec. 709 megfeleltetéssel

A PD2500Q továbbfejlesztett IPS panelje 100%-ban lefedi az sRGB és a Rec. 709 színtereket, valamint széles betekintési szöget biztosít. Ezeken felül csökkenti a színeltolódást, hogy javítsa az tervezés kényelmét. A 100% sRGB színhelyesség megfelel az ipari digitális gyártás követelményeinek, míg a Rec. 709 pontos felbontás, frissítés, színskála, gamma és fehér pont teljesítményt kínál a nagyfelbontású videó munkákhoz.

Professzionális gyári kalibráció a pontos színvisszaadás érdekében

Minden egyes PD2500Q monitor a gyártás során egyénileg kerül kalibrálásra, hogy a Delta-E és a Gamma teljesítmény tökéletes legyen. A kalibráció eredményeit ipari színszabványok alapján hitelesítik, hogy az eredeti tartalom megjelenítése a legvalódibb színekkel és látványban történhessen.

A kalibráció a kismértékű színteljesítmény-változásokat zárja ki, ugyanazon modellen belül. Ennek megfelelően a kalibrációs jelentés készülékenként kismértékben eltérhet.

Calibration report
Technicolor certification

Technicolor Color tanúsítvány

A Technicolor Color tanúsítvány egy szigorú színsztenderd, melyet széles körben alkalmaznak Hollywoodban és a szórakoztatóiparban. Technicolor Color bizonyítvánnyal rendelkeznek a PD sorozat dizájner monitorai, amellyel biztosítható az egységes és pontos színmegjelenítés, valamint a lenyűgöző színteljesítmény TV adás, film, animáció vagy egyéb szórakoztató termék megjelenítésekor.


Sarkított forma és univerzális csatlakoztatás

A terjedelmes akadálynak tűnő monitorok elkerülése érdekében a 25” sarkított forma és a vékony keret probléma-mentesen alakítja át a PD2500Q monitorokat videó fallá, a láncba kötött DisplayPort és a multi-stream transport (MST) támogatás segítségével. Notebookra kiterjesztett asztala több képernyőre is kiterjedhet. A HDMI, a DisplayPort, a mini DisplayPort, az USB 3.1 Gen1, a fejhallgató és az audió csatlakozások révén a PD2500Q ideális választás Windows, Mac, vagy egyéb mobil eszköz csatlakoztatására.

Speciális tervezői üzemmódok

CAD / CAM Mode

CAD / CAM üzemmód

A CAD/CAM üzemmód kiemelkedő kontrasztú megjelenítést kínál, ahol a műszaki rajzok vonalai és alakzatai élénken jelennek meg. Ez a hihetetlen képteljesítmény a legkiválóbb szoftveres megoldásokkal működik együtt: Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA és egyéb CAD/CAM szoftverekkel.

Sötétszoba üzemmód

A sötétszoba üzemmód a fényerő és a kontraszt optimalizálásával élességet és tisztaságot ad a megjelenített képhez, még a sötét helyiségekben végzett utómunkálatok során is.

Darkroom mode

Animáció üzemmód

Gyakran problémát jelent a tervezőknek a sötét részletek kidolgozása. Az animáció üzemmód megnöveli a részleteket a sötét tónusú árnyékos jeleneteknél, így könnyedén finomhangolhatod munkádat anélkül, hogy szükségtelenül más képterületek is elváltoznának.


Tükröződés-mentes kijelző minimalizálja a reflexiókat

A PD2500Q tükröződés-mentes kijelzője és matt kerete - a hatékonyság és a kényelem növelése érdekében - minimalizálja a zavaró tükröződéseket.

Ergonomikus forma a személyre szabott munkaterületért

Széles emelési, döntési, forgatási és billentési tartományával a monitor tökéletesen a személyes igényeidre szabható. A PD2500Q portré módban történő használatakor, a monitor szenzor automatikusan elforgatja a megjelenő tartalmat a kijelzőn.

*Display Pilot szoftver automatikus forgatásához Windows operációs rendszer szükséges.


Exkluzív szemvédő technológia

Villogásmentes technológia

A BenQ egyedülálló villogásmentes technológiája megakadályozza a zavaró villogások megjelenítését. A hagyományos LCD kijelzőkön másodpercenként 250 villogást lehet megfigyelni. Lehetséges, hogy ezt a szemeiddel nem látod, de biztosan megérzed majd. Szabadítsd meg a szemeidet a kellemetlen villogástól egy BenQ villogásmentes monitorral.

Alacsony kék fénykibocsátás

A BenQ egyedülálló alacsony kék fénykibocsátó technológiája kiszűri a szemre káros kék fényt, így hatékonyan csökkenti a szemfáradást és irritációt.

Brightness Intelligence technológia

A Brightness Intelligence technológia érzékeli a megjelenített tartalom intenzitását és a dinamikus fényerő állítás által beavatkozik, hogy a világos részletek ne kerüljenek túlexponálásra, miközben a sötét területek tisztán láthatóak maradjanak.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 25 " (63,5 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 350 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Tükröződésmentes

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 57 cm
Magasság 53,2 cm
Mélység 23,9 cm
Tömeg 7,2 kg

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI, DisplayPort, USB

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Energiacímke 2021

Kód:  WT140p2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  9H.LG8LA.TPE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05