Oldal frissítése

BenQ monitorok

BenQ monitorok

BenQ monitorok

A tajvani székhelyű BenQ márka egy fogyasztói elektronikai cikkeket, számítógépes és telekommunikációs technológiai termékeket értékesítő multinacionális vállalat. Irodái világszerte jelen vannak. A BenQ termékek összesen nyolc termékkategóriába sorolhatók, a vizuális megjelenítést, a hálózati technológiát és a mobilkommunikációt szolgálják. A BenQ márka elsősorban a videójátékok rajongói, illetve a grafikusok és fényképészek körében ismert. A csúcsminőségű monitorjainak köszönhetően, amelyet számos iparág remekül hasznosíthat, a márka termékeit már minden magas elvárásokkal rendelkező felhasználó megismerte.

BenQ monitorok grafikusoknak és fotósoknak

BenQ monitorok grafikusoknak és fotósoknak

SW2700PT BenQ monitor - grafikusok és fotósok számára

A SW2700PT BenQ monitor egy professzionális, 27" méretű monitor a fotósoknak és grafikusoknak, 2560 × 1440 pixeles QHD felbontást kínál az IPS kijelzőjén. A felhasználók minden bizonnyal nagyra értékelik az Adobe RGB színskála 99%-os lefedettségét. A SW2700PT BenQ monitor továbbá lenyűgöz rendkívüli pixelsűrűségével is. Ez azt jelenti, hogy minden egyes képet hihetetlenül nagy képélességgel, felbontással és precizitással jelenít meg, így az adott képet a legjobb minőségben, minden egyes részletével tekinthetsz meg.

PD3200Q BenQ monitor - igényes felhasználóknak

PD3200Q BenQ monitor

A BenQ monitor PD3200Q egy 32" méretű professzionális LCD monitor 10 bites VA panellel a valóban prémium képminőségért, amelyet minden igényes felhasználó örömmel fogadhat. Ez a monitor emellett 2560 × 1440 képpontos WQHD felbontást kínál 16:9-os képaránnyal. Természetesen 100%-ig fedi az Adobe sRGB színskálát. A PD3200Q BenQ monitort nem csak a grafikusok értékelhetik igazán, hanem minden olyan felhasználó, aki csakis a legjobbal elégszik meg.

PD3200Q BenQ monitor
EW277HDR BenQ monitor

EW277HDR BenQ monitor a mindennapokra

EW277HDR BenQ monitor

Ez a 27 colos LCD BenQ monitor kiváló minőségű, 8 bites VA panellel rendelkezik, amelyet 1920 × 1080 képpontos felbontás egészít ki. Az EW277HDR BenQ monitor igazán lenyűgöző és egyedülálló képvilágot tár elénk a páratlanul magas, természetes kontrasztaránnyal, dinamikus kontrasztaránnyal és a széles betekintési szöggel. Kifinomult, mégis egyszerű és minimalista megjelenésének köszönhetően tökéletesen illik az íróasztalodra az otthonodban vagy az irodában.

Gamer XL2411P Zowie by BenQ monitor

XL2411P BenQ monitor

A BenQ kifejezetten játékra szánt monitorjai első ránézésre is könnyen azonosíthatóak. A Zowie by BenQ széria kijelzői a profi esport világban is helytállnak. A kisebb képátlójú modellek ára azonban a hobbi gamerek számára is elérhető, ebbe a kategóriába tartozik a 24 colos Zowie by BenQ monitor XL2411P is. A 144Hz képfrissítési gyakoriságot és az 1ms válaszidőt rengeteg egyéb hasznos funkció egészíti ki. A kijelző a játék folyamán képes felismerni a túl sötét árnyalatokat és azokat bevilágítani, így az ellenfelünk nem tud elbújni előlünk. A Zowie by BenQ monitor XL2411P matt fényezése minimalizálja a kijelző szélein előforduló tükröződéseket, a gyártó ezenkívül igyekszik kellemessé tenni a képernyő előtt töltött időt, nem hiányozhat az állítható magasság és a szemkímélő technológiák sem.

XL2411P Zowie by BenQ monitor

Paraméterek módosítása
165 termék

BenQ monitorok

A BenQ igyekszik nagyformátumú kijelzőkkel, irodai monitorokkal és projektorokkal teljeskörű technikai felszereltséget biztosítani vállalati célokra.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15