Oldal frissítése

24" Sharp LC 24CHF4012ES

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Sharp LC 24CHF4012ES

LED háttérvilágítással rendelkező 60 cm képernyő átlójú TV ideális megoldás közepes méretű helyiségekbe. A HD Ready 1366 × 768 pixel képfelbontású képernyőpanelt kínál és kedvező áron szerezhető be. A LED-technológia hozzájárul a jobb minőségű képalkotáshoz valamint a 100 Hz-es frekvenciás képalkotással gyönyörű, folyamatos képet biztosít. A Sharp LC 24CHF4012ES TV a vizuális jellemzői és az energiamegtakarítás miatt érdekes, amely A kategóriájába tartozik.

Sharp LC 24CHF4012ES főbb jellemzői

  • Készen áll a sugárzásra: DVB-T2 (H.265 / HEVC)
  • Műholdas és kábel vétel (DVB-S2 / C)
  • Kontrasztos LED Panel
  • 100Hz képfeldolgozás
  • HD Ready felbontás
  • Kedvező áron elérhető
  • Energiatakarékos A osztályba tartozik

Speciális funkciók, Active Motion, DTS TruSurround, USB

Érdemes megemlíteni az Active Motion technológiát, amely a Sharp LC 24CHF4012ES-en a dinamikus képet szép simává és zökkenőmentessé teszi. A hangsáv hangminőségét egy pár 6 W teljesítmény kimenetű hangszóró biztosítja. Ez térhatású hangzás érzetet kelt a DTS TruSurround technológia közreműködésével, amely magával ragadó hangon szólaltatja meg a kedvenc filmeit, sorozatait és a sport eseményekeket.

Sharp LC 24CHF4012ES fogja az adást a levegőből és kábelről is

A TV Sharp LC 24CHF4012ES egy pár digitális tunerrel rendelkezik a digitális DVB-T2 fogadására és DVB-C kábellel az átvitelhez. Nem hiányzik a támogatás a DVB-S2 műholdas műsorszóráshoz és az új fejlettebb HEVC / H.265 kódolás támogatása sem. Fizetős csatornákhoz a kártya behelyezés számára CI + foglalat áll rendelkezésre.

HDMI és USB csatlakoztathatóság gond nélkül

Több eszköz csatlakoztatásához a Sharp LC 24CHF4012ES rendelkezik egy pár HDMI-vel. Kapcsolja össze a különböző lejátszóval, műholdvevővel, számítógéppel, laptoppal vagy játékkonzollal. Mindez kiváló minőségű, digitális HD képekkel elérhető. Nagyra fogja értékelni, hogy képes felvenni a kedvenc sorozatait külső USB-eszközökre és így egyikről sem fog lemaradni. Közvetlenül megtekintheti a fotókat, videókat vagy zenelejátszás is lehetséges, így a TV készüléke minden az egyben.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 24 " (60,96 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 56 cm
Magasság 38,6 cm
Mélység 14 cm
Magasság talp nélkül 34,3 cm
Mélység talp nélkül 4,9 cm
Tömeg 5,5 kg

Szín

Szín Szürke
Kód:  WSA205a3
Termékszám:  LC 24CHF4012ES
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05