Oldal frissítése

24 "Samsung S24D300H

4,7 466 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24 "Samsung S24D300H

Új fényerő

Új fényerő

Csodálatos szín, fényerő és képminőség biztosítja az új technológia a Mega Dynamic Contrast Ratio. Köszönhetően a dinamikus kontraszt változás jelenettől függően mindig garantált pontosságot, a fehér és fekete színben.

részletes képek

részletes képek

A monitor rendelkezik egy Full HD felbontású, amely éles képek lenyűgöző részletességgel. Elmélyítse a tapasztalat, hogy a játékot, vagy megtekintheti kedvenc filmjeit a képminőség.

kormányzási szög

kormányzási szög

A mágikus szög technológia már nem foglalkozik a rossz látási a képeket, amikor különböző szögekből nézve. Öt mód, akkor élvezheti a kiváló minőségű képeket csodálatos élességgel végrehajtása során a különböző napi tevékenységek, vagy ha a monitor fekvő kényelmes kanapén.


ökológiai üzemeltetés

Monitor Samsung rengeteg okos funkciók megakadályozzák az energia hulladék, megtakarítás akár 50% megtakarítás a környezetet és a pénztárca.


karcsú kialakítás

A stílusos monitor elegáns fekete van kecses formák és letisztult vonalak, hogy feleslegesen szétszórják a szemét még hosszú ideig tartó használat esetén.


legfontosabb jellemzői

  • Átlós 24 "
  • Full HD
  • 2 ms válaszidő
  • Az energiatakarékos működés
  • HDMI csatlakozó

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH603a
Termékszám:  LS24D300HS/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10