Oldal frissítése

24" BenQ BL2420PT

4,2 29 értékelés
109 900 Ft

24" BenQ BL2420PT

A profi BenQ BL2420PT monitor 23,8"-os IPS kijelzője 2560 x 1440 pixeles QHD felbontást nyújt. Olyan igényes felhasználók számára készült, akiknek tökéletes színvisszaadásra, illetve tökéletes részletgazdagságra van szüksége. Mindezt a CAD/CAD üzemmód, az animációs üzemmód és a 100% sRGB lefedettségi funkció teszi lehetővé.

A monitor mellé megkapod a Display Pilot szoftvert, amelynek segítségével a monitort gyorsan és egyszerűen állíthatod be. A BenQ BL2420PT felépítése ergonomikus, és a beállítások széles skálája mellett íróasztalodon úgy helyezheted el, ahogy neked a legjobban megfelel.
A BenQ BL2420PT kíméli a szemet. A Flicker-Free és a Low Blue Light technológia hatékony működésének köszönhetően szemed kevésbé fárad el. 

Legfontosabb tulajdonságai

  • Professzionális kivitelű monitor
  • 2560 x 1440 QHD felbontás
  • CAD/CAM üzemmód, animációs üzemmód
  • A felhasználó kényelmét tartja szem előtt - ergonómia, Display Pilot
  • IPS kijelző, 100% sRGB lefedettség, széles betekintési szög
  • Védi a szemet - Flicker Free, Low Blue Light

BenQ Eye-care

A BenQ Eye-care sorozat legújabb monitorai maximálisan védik a szemet, miközben használatuk a modern Flicker Free és Low Blue Light technológiáknak köszönhetően kellemes és kényelmes,

BenQ

BenQ Flicker Free

A BenQ Flicker Free technológia valamennyi fényerősségi szinten kiküszöböli a kép villódzását, és hatékonyan csökkenti a szem fáradását. A hagyományos LED-es LCD kijelzők másodpercenként kétszázszor villannak. Ezt ugyan nem látod, de szemed mégis megérzi. Pihentesd a szemedet, és válaszd a BL2420PT monitort!


BenQ Low Blue Light

Valamennyi monitor bocsát ki kék fényt, ez az egyik oka a szem fáradtságának, a látásromlásnak, a fejfájásnak és az alvászavaroknak. Szerencsére a BenQ Blue Light technológia kiszűri a szokványos számítógépes monitorok által kibocsátott káros kék fényt, hatékonyan csökkenti a szem fáradását, az irritációt és javítja szemed általános állapotát.


QHD felbontás

A 2560 x 1440 pixeles QHD felbontás több mint 77% -kal nagyobb munkafelületet jelent az 1920 x 1080 Ful HD kijelzőkhöz képest.


Az IPS technológia számos előnnyel jár

Valamennyi szín élethűen és optimális pontossággal látszik minden betekintési szögben, ezáltal nagyszerű vizuális élményt nyújt. A több mint 16,7 millió színt visszaadó 8-bites panelen minden képet a legteltebb és legélethűbb színben élvezhetsz.

Rendkívül széles 178°/178°-os betekintési szög
Természetes kép, valósághű színvisszaadás és kiváló részletesség szinte bármely szögből, balról, jobbról, fentről és lentről

100% -os sRGB lefedettség
A megjelenített kép magasan túlszárnyalja a 72%-os NTSC lefedettségű színes monitorok minőségét, és jellemző rá a gazdag színtónus, valamint a ragyogó színek.

BenQ

CAD / CAM üzemmód

A BenQ BL2420PT kiváló vizuális teljesítményt nyújt. Egyik funkciója a CAD/CAM üzemmód, amely a Pro/E, SolidWorks, AutoCAD, CATIA és más CAD/CAM programokban a legapróbb részleteket is pontosan dolgozza fel. A monitor színét és kontrasztját úgy állítja be, hogy biztosan minden apró pontot és vesszőt látni fogsz.


BenQ

Animációs üzemmód

A BenQ egyedi animációs üzemmódja segítségével könnyebben kivehetők a részletek sötét területeken. Az animációs üzemmód kiemeli a sötét árnyékok részleteit, így alkotásaid finomhangolása nem jelent majd nagy erőfeszítést, miközben az ezt a funkciót nem igénylő terület érintetlen marad.

Tíz fokozatú animációsszint beállítás

A kijelző fényerejének tíz beállítási fokozata felfedi a sötétebb területek részleteit, így a tervezés mindig pontos lesz.


Display Pilot szoftver

A Display Pilot azon tervezők számára készült szoftvercsomag, akik a monitor alaposabb beállítását igénylik. Az Application Tuning eszközzel egyedi szín üzemmódokat rendelhetsz a gyakran használt alkalmazásokhoz, és a Display Pilot mindig automaitkusan megadja az éppen futtatott alkalmazáshoz rendelt alapbeállítást. Ezen kívül a Display Pilot segítségével beállíthatod az auto pivot képelforgatást, az asztal felosztását, a PIP/PBP beálítást és egyéb OSD beállításokat, például a fényerőt.


Ergonomikus monitor - állítható magasságú állvány (HAS)

A monitor számos pozícióba állítható, magasság beállítás, döntés, pivot vagy forgatás. A monitort úgy állíthatod be, hogy az illeszkedjen magasságodhoz és szokásaidhoz. A talp és a képernyő alsó pereme között lefeljebb 140 cm lehet a távolság.


 Auto-Pivot

A BenQ okos képernyőbeálító funkciója a képernyőt automatikusan forgatja vízszintes vagy függőleges állásba anélkül, hogy ehhez külön Windows illesztőprogramra vagy videokártya beállításra lenne szükséged. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 24 " (60,96 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, VGA, DVI
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Színlefedettség

sRGB 100 %

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Automatikus fényerő szabályozás
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 56,3 cm
Magasság 39,49 cm
Mélység 24 cm
Tömeg 7 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban VGA, DVI

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Energiacímke 2021

Kód:  WT130b0u
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  9H.LCWLA.TPE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05