Oldal frissítése

22 "Samsung DB22D

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

22 "Samsung DB22D

Kijelző 22 hüvelykes bemutatása egy sor DBD egy nagyszerű marketing eszköz működése napi 16 órán át, és a hét 7 napján. Egyesíti az alacsony költségű működés, könnyű telepítés és az optimális teljesítmény zavartalan működését. Vékony keret úgy néz ki, modern és maximalizálja a megtekintési területen. Hasonlóképpen, a kijelző is beleolvad a környezetbe anélkül, hogy jelentősen kiálló fal.

Beépített Platform SSSP

Samsung Display DB22D van szerelve egy második generációs rendszer SSSP (Samsung intelligens Signage Platform), ami növeli a teljesítményt és könnyű kezelése. A platform nem igényel külön PC vagy médialejátszó és hozza támogatást PIP, például egy kép a képben technológia lefedettsége több mint 50 százaléka a terület a monitor. Csatlakoztassa az USB-eszköz kijelzőjén, és kölcsönösen kapcsolódni több jelenik meg. Beépített WiFi modul könnyű hordozhatóság, a lejátszás, megosztás és ütemezés nélkül a tartalom fizikai kapcsolat és bosszantó vezetékek.

Felhasználóbarát felület

Továbbfejlesztett megjelenés a felhasználói felület középpontjában intuitív és felhasználóbarát. Beállítható domovkou oldal nagy gombokkal szabhatja megjelenítéséhez gyakran használt menüket. Használja tartalom létrehozása 100 előre elkészített sablonok, anélkül, hogy szakmai segítséget. Samsung DB22D tartalmaz egy nagy teljesítményű tartalomkezelő eszközök, ezek egy részét a tervezési funkció több csatornán, hát lejátszó, rendezvényszervező és az elektronikus kiadvány. Az elfordítható kijelző függőlegesen és, ami több lehetőséget, hogy vegye.

gazdag kapcsolat

Hátsó oldalán a képernyőn rejt számos csatlakozó, amely számos lehetőséget kínál az összekötő videó források és audio jeleket. Képátvitel készek VGA, DVI, HDMI és komponens csatlakozóval. Van is egy standard input és output audio jack 3,5 mm. Audio lejátszás azonban ez is elérhető a beépített 10W hangszóró.

Műszaki adatok:

panel:
Felbontás: Full HD (1920 x 1080 pont)
Kontrasztarány: 5000: 1
Látószög (vízszintes / függőleges): 178 ° / 170 °
16,7 mérföld. színes
Színskálát: 72%
VESA: 100 x 100 mm

Jellemzők:
A hőmérséklet-érzékelő telepítési támogatás portré, kép forgatás zár gombot, az óra akkumulátora (áramellátás 80 óra), beépített hangszóró, beépített modul Wi-Fi, Magic klón (a tárolt adatok az USB-eszközön), automatikusan kapcsolási erőforrások és helyreállítása RS232C / RJ45 MDC, Plug and Play (DDC2B), PIP / PBP, intelligens tervezés, intelligens frissítés firmware, beágyazott szoftverek MagicInfo Player S2

A csomag tartalma:
Gyors telepítési útmutató
garancialevelet
CD alkalmazások
D-sub kábel
tápkábel
távirányító
akkumulátor

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH609f
Termékszám:  LH22DBDPLGC/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20