Oldal frissítése

19" Orava LT-516

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19" Orava LT-516

Esetleg DVD film gyűjtemény tulajdonosa? Azt konyhában vagy garázsban dolgozva is szeretné nézni? Nyilvánvaló, hogy erre a célra egy tévékészülék és asztali dvd lejátszó összeállítása nem a leghelytakarékosabb választás. A megoldást az Orava hozza el Önnek ezen beépített DVD-lejátszóval felszerelt tévé formájában. Mindez elegáns megjelenést kölcsönöz az eszköznek, és az gyakorlatilag bárhol megtalálja a helyét. Hely- és egyúttal pénzmegtakarítást is eredményez, ugyanis további eszközök megvásárlása már nem lesz szükséges. A TV jelvétel és DVD lejátszás mellett multimédiás (videó, zene, fényképek) fájlok USB-ről történő lejátszására is alkalmas.

A viszonylag kisebb képátló ellenére a készülék HD Ready felbontással és LED-es háttérvilágítással rendelkezik, így valóban kiváló képminőség fogadja. A beépített tuner földfelszíni és egyaránt kábeles sugárzás vételére alkalmas, amely további pénztárbarát és helytakarékos megoldást jelent. Külső eszközök csatlakoztatását a digitális HDMI bemenet segítségével teheti meg. Így a televízióval akár a legújabb játékkonzolok vagy számítógépek használatát is élvezheti. A filmek megtekintését lejátszóról klasszikus SCART csatlakozó teszi lehetővé.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 19 " (48,26 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 45,1 cm
Magasság 33,1 cm
Mélység 13,4 cm
Magasság talp nélkül 29,6 cm
Mélység talp nélkül 5,4 cm
Tömeg 3,6 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO421c
Termékszám:  LT-516 LED C82B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15