Oldal frissítése

16" Sencor SLE 1660M4

4,2 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

16" Sencor SLE 1660M4

Egy remek minőségű kompakt TV, amely mindenekelőtt a hatékony LED-es háttérvilágításával, az USB-re felvevő lehetőségével és a TimeShift funkciójával emelkedik ki. A TV kompakt méreteinek köszönhetően, a tökéletes megoldást nyújt a kisebb szobákba is vagy a konyhába, ahol szórakoztató társa lesz Önnek. Nézze meg a saját filmjeit és sorozatait a népszerű DivX és Xvid formátumokban, és ha elfárad ezektől, akkor televíziós közvetítést is nézhet.
A HD Ready felbontása és átlóssága megfelelő a részletgazdag képek mutatásához és a gyors válaszideje (5 ms) élességet ad a gyorsan mozgó jeleneteknek. Az alacsony fogyasztását, a világosan látható képe ellenére, a LED háttérvilágítás technológiájával értük el. Kimagaslik, és a fénycsöves megvilágítással összehasonlítva gazdaságosabb is, és lehetővé teszi a sokkal jobb színvisszaadást, és a papír alapú egységes kontrasztot.
Rögzítse kedvenc műsorait vagy filmjeit egy hordozható USB adathordozóra az USB porton keresztül. Természetesen értékelni fogja az Időeltolódás funkciót (TimeShift), amellyel a program egyszerűen megállítható, majd újraindítható. A HDMI port jelenléte vagy a konzol tulajdonosok értékelni fogják a különböző játékokat, amelyeknek a képét teljesen digitális minőségben élvezhetik.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 16 " (40,64 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Méretek és tömeg

Szélesség 37,6 cm
Magasság 27,4 cm
Mélység 12 cm
Magasság talp nélkül 24 cm
Mélység talp nélkül 3,8 cm
Tömeg 1,3 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS516c7
Termékszám:  SLE 1660M4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05