Oldal frissítése

ZOTAC GeForce GTX970 AMP 4 gigabájt DDR5! Core Extreme Edition

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZOTAC GeForce GTX970 AMP 4 gigabájt DDR5! Core Extreme Edition

Erőteljes játék grafikus kártya túlhajtási   AMP Edition!Extrém Core célja a játék rajongóinak, kik játszanak komolyan. Modell a híres gyártó ZOTAC chip GeForce GTX 970 alá esik Maxwell építészet és gyártják fejlett 28nm gyártási technológia. 

Támogatás 4K felbontás

A gyárilag tuningolt modell plusz mag frekvencia, így a kártya teljes mértékben kihasználja a koncentrált hatalom 1664 CUDA magot keresztül kommunikál a 256-bites memória busz.Tact 4 GB GDDR5 memória beállítása 7200 MHz magas, nagy teljesítményű érezni játék közben a 4K felbontású. Ínyencek örömmel patak a játékok NVIDIA Shield köszönhetően NVIDIA GameStream. 

Dinamikus Super Resolution jobb vizuális élmény

Az alapvető mértéke az érték 1228 MHz, míg a terhelés nem jelent problémát, de elérheti akár a 1380 MHz-es. GPU Boost frekvencia figyeli a kártyát, és megújítja azt minden játék az optimális teljesítményt. Teljesítmény növelése élvezheti például 4K kijelzők és ha van egy monitor felbontása csak Full HD Super Resolution 4K élvezni fogja minőséget még ezt a konfigurációt. Nem szabad kihagyni NVIDIA PhysX is számítani valósághű fizika. Támogatja az SLI technológiát, akkor csatlakozni több kártya egy rendszerbe, és bővíteni a grafikus teljesítmény feltétel összeegyeztethető alaplap. 

A nem kívánt hőt eltávolítjuk a modern rendszer három ventilátorok Icestorm jobb légáramlást. A kártyát a legújabb PCI Express 3.0 x16. Ez teljes mértékben támogatja a DirectX 12, a kimeneteket találunk Trinity DisplayPort és egy DVI és HDMI. 

Paraméterek

Méret

Szélesség 303,04 mm
Mélység 111,15 mm

Chip

Modellmegjelölés GTX 970
Stream processzorok száma 1 664×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa DDR5

Órajel

Alap órajel 1 228 MHz
Memória frekvenciája 7 200 MHz (7,2 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás Quad-SLI
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel 2× 6-pin
Ajánlott tápegység 500 W
Kód:  EB164z
Termékszám:  ZT-90107-10P

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20