Oldal frissítése

Zopa

Zopa - gyermekfelszerelés, amely gondoskodik a család igényeiről

A Zopa egy cseh családi márka, amely modern gyermekfelszerelés gyártásával foglalkozik. Mindent kínál, amire a gyermekeknek születésüktől az iskolakezdésig szükségük lehet. A gyártó több mint 10 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt gondosan meghallgatta a szülők véleményét, így termékeikben mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet. Ennek eredményeként a Zopa ma maximálisan funkcionális és praktikus termékeket kínál olyan játékos tervezéssel, amelyek megkönnyítik a gyermeknevelés mindennapjait.

A Zopa babakocsik minden alkalomra használhatóak

A babakocsik széles választéka biztosítja, hogy gyermekednek mindig kényelmes legyen az utazása. Okos választás a Zopa Move sport babakocsi, amelynek váza kompatibilis a tágas hordozóval. Ez tökéletes választás a csecsemők és az aktív totyogók számára. Népszerűek a Zopa esernyős babakocsik is, amelyek lehetővé teszik a pozíciók beállítását és az övek szabályozását, így alkalmasak újszülöttek számára is. Azonban a babakocsik a szülők kényelmét is szem előtt tartják, így Te és kisbabád is élvezhetitek az utazást.

Minden helyzetben biztonságot nyújt a Zopa gyermekülés

A Zopa autós gyermekülések minden helyzetben biztosítják a gyerekek kényelmes utazását. Néhány modell Isofix és Top Tether segítségével, míg más típusok biztonsági övek segítségével rögzíthetőek. Ezek a rögzítőelemek megakadályozzák a szék elfordulását egy esetleges ütközés során, így a gyermekek maximális biztonságban vannak az utakon. Minden Zopa gyermekülés minőségi puha párnázattal kerül forgalomba. A legkisebb gyermekek számára kialakított modellek lehetőséget kínálnak a pozíció állítására, emellett magasságban is állítható övekkel rendelkeznek.

Az első közös étkezést élvezetessé teszi a Zopa etetőszék

A gyerekek etetése lehet szórakoztató is. A Zopa etetőszék a biztos tipp, arra, hogy a gyermekek számára könnyebb legyen az első szilárd ételek megismerése. Az ínyencségeket vidám bambusz edényekben szervírozhatod. Az etetőszékek a fiúkat és a lányokat vidám motívumokkal kápráztatják el, a szülők pedig a mosogatógépben való mosási lehetőségnek örülnek majd. A jó ebéd utáni játék során a kíváncsi totyogók számára színes játékok, háromkerekű kerékpárok vagy interaktív Zopa játékok szolgálnak.

Paraméterek módosítása
454 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15