Oldal frissítése

ZEWA

Zewa: A kényelmes életért

A Zewa termékek 1960 óta teszik kényelmesebbé az életünket, amikor Mannheim-Waldhofban megépült az első papírból készült higiéniai termékek gyártósora. A vállalat első termékei az univerzális konyhai törölközők voltak, amelyeket később WC papírral egészítettek ki. A Zewa név a Zellstofffabrik Waldhof gyár nevének rövidítéséből származik. 1995-ben a svéd SCA csoport vette át a Zewa vállalatot. Ezzel a felvásárlással az SCA Európa legnagyobb higiéniai termékek gyártójává vált, és vezető pozícióját a mai napig is tartja. A vállalat 2017 óta Essity néven működik. Minden Zewa terméket a környezet legnagyobb tisztelete mellett gyártanak.

Zewa WC-papír

Add meg bőrödnek, amire szüksége van. A Zewa luxus toalettpapírok puhák és simák. Magával ragadó illatukkal és rendkívüli puhaságukkal mindenkit megnyernek. A Zewa WC papírok klasszikus parfümmentes változatban is kaphatók. A Zewa WC papírok kiváló minőségű anyaguknak köszönhetően maximális biztonságot és páratlan kényelmet garantálnak. Emellett egyedülálló Aqua Tube öblíthető tekerccsel, és teljesen újrahasznosítható csomagolással készülnek.

Zewa konyhai törlőkendők

A Zewa konyhai törlőkendők a legmagasabb minőséget hozzák, és megbízható segítőtársak minden helyzetben, ami az otthonunkban felmerülhet. A speciális gyártási technológia garantálja a magas nedvszívó képességet és szakadásállóságot még nedves állapotban is. A Zewa Wisch Weg szuperprémium kendők akár többször is újrafelhasználhatóak. A Zewa konyhai törlőkendők újrahasznosítható csomagolásban kerülnek forgalomba.

Zewa papírszalvéták és papírzsebkendők 

Az erős és strapabíró Zewa papírzsebkendők ideálisak a mindennapi használathoz. Finom papírból készülnek, emellett választhatsz a klasszikus illatmentes, vagy finom illatosítással készült változatokból. Minden Zewa papírzsebkendő teljesen újrahasznosítható csomagolással rendelkezik.

Paraméterek módosítása
51 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05