Oldal frissítése

ZAGG

ZAGG: Minden a mobilkészülékeidhez

A ZAGG vállalat globális vezető szerepet tölt be a különféle kiegészítők és technológiák terén, amelyek javítják a mindennapokat, amikor is a mobileszközödet a zsebedben hordozod. Díjnyertes termékportfóliójukban kijelzővédelem, hálózati megoldások, mobil billentyűzetek, tokok és személyi hangeszközök találhatók. A sikertől függetlenül ez a vállalat alapvetően egy igazán szerény és vállalkozó szellemű cég marad, amely felelősségteljes és őszinte megközelítésével minden nap igyekszik elnyerni mindenki bizalmát. A ZAGG termékeivel nem fogsz mellé nyúlni.

ZAGG kijelzővédő fóliák és üvegfólák

ZAGG kijelzővédő fóliák és üvegfóliák nem csak mobiltelefonokhoz

Válaszd a ZAGG InvisibleShield kijelzővédő fóliákat okostelefonodra, okosórádra vagy sportkarkötődre, és védd meg képernyődet a karcolásoktól. A különböző készülékek széles skálájához vannak változatok, és olyan speciális funkciókkal rendelkező modellek közül is választhatsz, mint például az antibakteriális hatás vagy a kék fényszűrő. A készülék kijelzőjének még jobb védelme érdekében a ZAGG üvegfólia biztosan a Te életmentőd lesz, még akkor is, ha mobiltelefonodat vagy az órádat durva körülmények között használod.

ZAGG billentyűzetek mobiltelefonokhoz vagy táblagépekhez

Gyakran válaszolsz e-mailekre mobiltelefonodról vagy táblagépedről, vagy csak leírod a dolgokat, és túl kicsinek találod a kijelző mezőit? Akkor a ZAGG billentyűzetek a megfelelő választásnak bizonyulnak számodra. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatod őket okostelefonodhoz vagy táblagépedhez, és korlátozások nélkül gépelhetsz. A billentyűzet ráadásul praktikus állványként is használható, hogy munka közben jól láthasd a kijelzőt, és például az Ipad védőtokjaként is szolgál. A billentyűzetet a ZAGG tollal is kibővítheted, és így még rajzolhatsz is.

ZAGG billentyűzetek

Sklo ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard

Klávesnice ZAGG Pro Keys

Paraméterek módosítása
119 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20