Oldal frissítése

ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZAGG invisibleSHIELD HDX Apple iPad Mini 4

Védőfóliát invisibleSHIELD HDX egy zseniális kombinációja a legjobb funkciókat, ZAGG védelmére kifejlesztett mobil eszközök. Az invisibleSHIELD a védelme "minden egyben". Úgy készült, amely ötvözi a védelem kiváló, torzításmentes, tiszta képeket és színben elérhető maximális védelmet nyújt a sérülések, karcolások és megrázó a képernyőn.




Kényeztesse magát a maximális védelmet és tökéletes üveg-szerű megjelenése. Védje drága elektronikai a legjobb, ami elérhető a piacon.



invisibleSHIELD HDX a legjobb választás az igényes felhasználók számára az elektronika. Mint más típusú invisibleSHIELD film HDX is fel van szerelve önjavító képességek, köszönhetően a közös használatát semmiféle hatása nincs a megjelenést. Annak ellenére, hogy a maximális tartósság invisibleSHIELD HDX teljesen rugalmas és tökéletesen is terjed a sarkokban és görbék eszközök. Felületi tulajdonságait a film invisibleSHIELD HDX fejlesztenek és csatlakoztatva úgy, hogy a film egy tökéletes védő eszköz felületén is alkalmasan van kialakítva festésével zsíros csíkok és könnyebben tisztítható. Annak ellenére, hogy rendkívül merev és tartós védelmet eszközök invisibleSHIELD HDX még mindig nagyon kényelmes a kézben, megvédi a készüléket kicsússzon kézzel vagy kemény felületek. Befejező invisibleSHIELD HDX emellett megakadályozza a tükröződést.


Köszönhetően a speciális útmutatót kezeli az invisibleSHIELD HDX gyorsan és egyszerűen a készülékre telepített.


Fólia invisibleSHIELD készül egy szabadalmaztatott anyag, amely eredetileg az igényes igényeit az amerikai hadsereg. Hogy ez a film használják, hogy megvédje az érzékeny és drága penge helikopter pengék, amely arra szolgál, és tökéletesen megakadályozza által okozott károk por, kövek és különféle törmeléket. Ez érdekes, hogy az invisibleSHIELD annyira tökéletesen teljesíti védő funkcióját, akkor is, ha csak 0,2 mm vékony. Egy másik lenyűgöző jellemzője, hogy az invisibleSHIELD fólia érdekes, öngyógyító képességét. Kisebb karcolások, vágások és ťukance, amely exkluzív, szabadalmaztatott anyag gyógyítani magukat.

Ha a film invisibleSHIELD elég jó helikopterek az amerikai hadsereg, minden bizonnyal egy nagy védelmet is az elektronikus eszközöket. Itt tökéletesen szolgál, hogy megvédje a kijelzőn, amennyiben megfelelő, ezek a hátsó rész. Próbálja láthatatlan védelmet nyújt a készüléknek, invisibleSHIELD a tökéletes megoldás minden elektronikus eszközt.


Extrák! Élettartam, csere!

invisibleSHIELD HDX egy zseniális védő és segítő, de még mindig lehet viselni, szennyezett vagy sérült. Európában is egyedülálló programot Nadoživotí, amely lehetővé teszi annak invisibleSHIELD védő film vásárolt berendezések csak egyszer. Miután invisibleSHIELD törli vagy sérült, mi segítünk ingyen (csak a postaköltséget) cserélje ki egy új darab. További információ a www.nadozivoti.com. Az egyetlen dolog, amit igényel a te regisztrációját az oldalon bezobalu.eu programot Nadoživotí.


Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
Apple iPad Mini 4 (a képernyő tabletta)

végrehajtás:
HDX változata a film - tiszta és torzításmentes képet, rendkívül tartós kialakítás

Paraméterek

Software

Operációs rendszer iPadOS
Kód:  IN001q13g
Termékszám:  ZGIM4HXS-F00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20