Oldal frissítése

MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC

Készülj a küzdelemre ezzel gaming alaplappal, amelyet a világ egyik vezető számítástechnikai alkatrészeket gyártó vállalata fejlesztett ki. A testreszabhatóság és az exkluzív játék funkciók korlátlan lehetőségei egyértelműen tökéletes választássá teszik a terméket még az igényes játékosok számára is, akiknek kompakt miniITX méretre van szükségük. A 8. generációs processzorok számára létrehozott alaplap modern tartozékokkal és kiváló hűtéssel rendelkezik, a vízhűtést is beleértve.

Az MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC alaplap főbb jellemzői

  • Gaming alaplap Z370 lapkakészlet Coffee Lake processzorhoz
  • Modern, 8. generációs Intel processzor támogatás
  • Megbízható és nagyon hatékony hűtési rendszer
  •  VR és a 3D technológia támogatás
  • Mini-ITX formátum, 1151 foglalat
  • Telefonos alkalmazás által szabályozható háttérvilágítás
  • WiFi és Bluetooth csatlakozási modul
  • Kétcsatornás DDR4 memóriához
  • Intel Optane memória támogatás

Z370 MSI GAMING PRO CARBON AC tökéletesen érti a legújabb szoftver nyelvezetét

Kompakt méretei ellenére a  miniITX formátumú alaplap rengeteg helyet biztosít a nagyteljesítményű alkotórészeknek. A termék 1151 foglalatú, 8. generációs Intel Core Coffee Lake processzorral, a 4 500 MHz-es operációs rendszer számára két DDR4 slottal, és 32 GB tárhellyel büszkélkedhet. A gyors adatátvitelre csakis a legjobb alkotóelemek – USB 3.1, Ultra M.2 foglalat SSD-hez, és négy darab SATA III csatlakozó – áll rendelkezésre.

Merülj el az MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC alaplap világában

Az alaplap által biztosított hangzás a nagy teljesítményű alkotóelemeknek köszönhetően teljesen magával ragad a játék során. Az MSI Audio Boost prémium hangminőséget garantál. Játék közben tökéletes, hanghatásokkal teli hangélményben lehet részed. Az alaplap átlátszó gépházba is beszerelhető, ahol teljes mértékben kihasználhatod az állítható háttérvilágítás nyújtotta lehetőségeket. A Mystic Light technológia segítségével a számítógépedről, vagy akár az okostelefonodról is szabályozhatod a háttérvilágítást.

 

A MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC alaplap hűtési opciói

A MSI Z370I GAMING FOR CARBON AC alaplapot kifejezetten a nagy igényeket támasztó játékteljesítményt érdekében fejlesztették ki, hűtési rendszere pedig, amely a nagy teljesítmény szempontjából alapvető fontossággal bír, szintén megfelel a feltételeknek. Épp ezért az alaplap számos csatlakozóval lett ellátva a kiegészítő ventilátorok számára. A hűtési teljesítmény szabályozására is van lehetőség, a tüskesorok pedig automatikusan felismerik, hogy a ventilátorok PWM vagy DC módban működnek. Az alaplap támogatja a rendkívül népszerű AiO vízhűtési rendszert. A nagy kapacitású tárhely magas szintű telepítési biztonságot garantál, míg a vízpumpa számára Dedikált tüskesor 2 amp-vel bír.

Merülj el az MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC nyújtotta játékélményben

Az MSI és a vezető VR márkák együttműködésének köszönhetően a valóságot tükröző virtuális birodalom teljes jogú szoftverével gazdagodhatsz. Az alaplap támogatja az összes modern VR headsetet, a One Click to VR-nak hála pedig az összes alkotóelem csupán egyetlen kattintásra van. A TriDef VR technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes 3D-s megjelenítésben játszhass a kedvenc játékaiddal. Az alaplap megvásárlásával továbbá az MSI három hónapos licenszt biztosít a VR technológiák teljes körű felhasználásához.

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z370

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 500 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi kártya
Belső Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA393f
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10