Oldal frissítése

Yeelight Smart Dual Module

4,5 2 értékelés
7 890 Ft

Yeelight Smart Dual Module

A Yeelight Smart Dual Module segítségével egy hagyományos eszközt okos eszközzé alakíthatsz és a hálózathoz csatlakoztathatod, ami lehetővé teszi, hogy többféle módon vezérelhesd - egy alkalmazásról, egy arra hivatott távirányítóról vagy hanggal. Ha például nem tartózkodsz otthon, távolról bekapcsolhatod a szellőzőrendszert, és egy kellemesen szellőztetett helyiségbe léphetsz be. A Yeelight Smart Dual modul mind Bluetooth, mind WiFi technológiával működik, és támogatja a távoli irányítást mobileszközön keresztül (Yeelight app). Ezenkívül a speciális Yeelight BLE Remote táviránytóval vagy hanggal (Google Assistant, Amazon Alexa) is működtetheted.

A Yeelight Smart Dual Module kapcsoló legfontosabb jellemzői

  • A készüléket a villamossági dobozba lehet beépíteni, ezért figyelembe kell venni a 25 mm-es mélységet.
  • A Yeelight Smart Dual modul WiFi és Bluetooth funkcióval is működik
  • A Yeelight BLE Remote-on keresztül működtethető
  • Hangvezérlés támogats (Google Assistant, Amazon Alexa)
  • Legfeljebb két eszköz csatlakoztatható a kapcsolóhoz

Kompakt kialakítás az egyszerű konfigurálásért

A Yeelight Smart Dual modul kompakt mérete lehetővé teszi, hogy a Smart Dual vezérlőmodul egy kapcsolószekrényben elhelyezhető legyen, vagy egy vezérlőpanel vagy mennyezeti lámpatest telepítési helyéhez csatlakoztatható legyen a meglévő aljzatok és csatlakozók megváltoztatása nélkül. Ez rendkívül egyszerűvé teszi a Yeelight relé modul konfigurálását.

A Yeelight Smart Dual Module kiváló minőségű anyagokkal díszített

A Smart Dual Control Module tűzálló PVC0 bevonattal ellátott a biztonságos és megbízható működés érdekében. Sokoldalú kialakításának köszönhetően bármilyen helyiségben sikeresen használható.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Kód:  YeeLa2137
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YLAI002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20