Oldal frissítése

Yeelight LED Eye-friendly Desk Lamp Pro (Sunlike)

56 990 Ft

Yeelight LED Eye-friendly Desk Lamp Pro (Sunlike)


Védd a szemed

A eelight LED Eye-friendly Desk Lamp Pro nem hiányozhat egyetlen íróasztalról sem, nemcsak a fény szükségessége miatt, hanem az egészség szempontjából is. A naphoz hasonló fényt termel és ennek köszönhetően a lámpa rendkívül gyengéd a szemhez. Ezen felül SunLike technológiát használ, tehát nem bocsát ki kék fényt, ami káros a szemünkre. Értékelni fogod az intelligens időzítő funkciót is - eztájékoztat téged, vagy gyermeked, hogy mikor kell szünetet tartani.

Fejlett SunLike technológia

Ezt a csúcstechnológiát az Elektronik Best Product Gold Award díjjal jutalmazták. A Yeelight LED asztali lámpa Pro világításkor lila fényt használ, míg egy tipikus LED kék fényt használ. Ez csökkenti a káros kék fény kibocsátását. A minőség bizonyításaként az asztali lámpa a TUV Low Blue Light tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Yeelight LED Eye-friendly Desk Lamp Pro (Sunlike) főbb jellemzői

  • A szabadalmaztatott többtengelyes technológia lehetővé teszi a lámpa egyszerű beállítását különböző helyzetekre
  • Nyugalmi időzítő
  • Intuitív érintésvezérlés
  • Párosítható mobiltelefonnal
  • TUV Low Blue Light tanúsítás - nem bocsát ki káros kék fényt
  • Kromatitás 4000K
  • RA színvisszaadási index 95

A lámpa a munkafelület minőségi megvilágítását biztosítja

A Yeelight LED Desk Lamp Prospeciális szűrővel van felszerelve, amely megakadályozza a villanásokat, és megváltoztatja a fény frekvenciáját, hogy stabilabb legyen. A fény egyenletesen eloszlik az egész felületen, ami nem hoz létre többé-kevésbé megvilágított helyeket kellemetlen átmenetekkel.

Irányítsd a Yeelight LED Desk Lamp Pro lámpát telefonoddal

Mivel ez egy modern lámpa, amely a legújabb trendeket használja, természetesen párosítható a mobiltelefonoddal. A Yeelight App (iOS és Android) ezután lehetővé teszi különféle világítási módok, időzítők és egyéb kényelmes funkciók beállítását.


Paraméterek

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa Asztali

Tápellátás

Tápellátás Hálózati
Kód:  YeeLa10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YLTD04YL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15