Oldal frissítése

YAMAHA NX-B55 Titan

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA NX-B55 Titan

A YAMAHA NX-B55 hangszóró nagyszerű megoldás hogy erősebb és jobb hangzást érj el. A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi a vezeték nélküli kényelmet. • Játszd le kedvenc zenéidet az okostelefonról vagy tabletről fekve a kanapén. Hasonlóképpen szolgál a vezetékes notebookok, kézi-lejátszók és egyéb elektronikai audio kimenetek esetében. Az Auto Mix funkció automatikusan érzékeli a bemeneti jelet, így nem kell kézzel váltogatni.


A YAMAHA NX-B55 nem csak kis hangszórós audio rendszer. Rá van hangolva a maximális teljesítményre és élvezetre hallgatása közben.Az egyedülálló alak és a tok megelőzi a válasz fekvencia veszteségét, és az elülső erős basszusnak köszönhetően a hang betölti a szobát. Az automatikus készenléti üzemmód automatikusan átkapcsolja a gépet készenléti üzemmódba, így a leállítás miatt már nem kell aggódnod.
Műszaki adatok:

Felület
Bluetooth verzió 2.1 + EDR / A2DP (max. 10m)
Bemeneti csatlakozó: 3,5 mm-es mini jack
Fejhallgató-csatlakozó: 3,5 mm-es mini jack

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  YM624g
Termékszám:  ANXB55TI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20