Oldal frissítése

Yale Linus Lock Silver + Yale Linus Connect Wifi Bridge (EU) + Philips Hue Discover + Philips Hue O

Kiegészítők a termékhez

Yale Linus Lock Silver + Yale Linus Connect Wifi Bridge (EU) + Philips Hue Discover + Philips Hue O

Ez a Phillips kombinált szett tartalmaz egy Yale Linus intelligens zárat, a Yale Linus Connect Wifi híd (EU) vezérléséhez szükséges hidat, egy Philips Hue Discover LED reflektort és egy Philips Hue kültéri mozgásérzékelőt. Ezekkel a jól működő termékekkel tökéletes védelmet kaphat otthona számára.

A Phillips készlet főbb jellemzői - intelligens zár, híd, világítás és mozgásérzékelő

  • A Yale Linus intelligens zárat mobiltelefonjával és órájával is vezérelheti.
  • Automatikus ajtózárás és -feloldás a Yale Access segítségével
  • Hangalapú asszisztensekkel is működik
  • A Yale Linus zár kétszintű ellenőrzéssel rendelkezik
  • A Yale Linus Connect Wifi híd a Yale Linus intelligens zár távvezérlésére szolgál.
  • A Philips Hue Discover kültéri LED-es reflektor alumíniumból és szintetikus anyagokból készült.
  • IP44-es minősítése ellenáll az időjárásnak
  • 16 millió színbeállítás
  • A Philips Hue intelligens, vezeték nélküli mozgásérzékelő automatikusan bekapcsolja a lámpákat, ha mozgást észlel
  • Az IP54-es besorolásnak köszönhetően ellenáll minden időjárási körülménynek.
  • A Philips Hue 2× AAA elemmel működik

Yale Linus zár Ezüst

Yale Linus intelligens zár biztosítja a bejárati ajtót, és bárhonnan tökéletes rálátást biztosít. A zárat okostelefonjáról vagy okosórájáról vezérelheti. Tökéletes áttekintést nyújt az összes érkező és induló járatról. A Yale Linus zár elegáns kialakítása minden modern otthonba illik. Ráadásul a tolvajok ellen játszik a feltűnésmentes megjelenés, amely nem mutatja a modern technológia jeleit. A zár kétszintű hitelesítéssel van felszerelve, amelyet például a bankok használnak.

Yale Linus Connect Wifi híd (EU)

Yale Linus Connect Wifi híd a Yale Linus intelligens zár távvezérlésére szolgál. Kap egy virtuális kulcsot, amellyel távolról kinyithatja és bezárhatja az ajtót. Ez azt is lehetővé teszi, hogy ideiglenes kulcsot adjon látogatójának vagy szomszédainak. Ha az intelligens zárat összekapcsolja a Yale Access mobilalkalmazással, beállíthatja, hogy automatikusan zárjon, amikor elhagyja a házat, vagy egy adott időpontban. Másrészt a zár automatikusan kinyílhat, amikor Ön megközelíti a házat. A hangutasításokhoz a Yale Linus Smart Lock párosítható olyan intelligens otthoni asszisztensekkel, mint az Apple HomeKit, a Google Assistant és az Amazon Alexa.

Philips Hue Discover

A jobb világítási élményért ott van a Philips Hue Discover kültéri LED-es reflektor fekete színben. A kifejezetten kültéri használatra tervezett, kiváló minőségű alumínium és szintetikus anyagok időjárásállóak (IP44). A 16 millió színbeállítással a lehetőségek tárháza végtelen. Különleges alkalmakra színezheti a külsőt, vagy pihenhet fehér fénnyel, amelynek beállításai a meleg sárgától a hideg fehérig terjednek. Kényelmes és könnyen vezérelhető otthon és távol, akár közvetlenül, akár az időzítő beállításával. Az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges, amely kompatibilis a Google home, az Amazon Alexa és az Apple Homekit rendszerekkel.

Fényparaméterek:
Méretek: 160 × 153 × 22 cm
Fényhőmérséklet: 2200 és 6500 K között
A lámpatest teljes fénykibocsátása: 230 lm
Élettartam: akár 25 000 óra

Philips Hue kültéri mozgásérzékelő

A Philips Hue kültéri mozgásérzékelőt kifejezetten kültéri terekbe tervezték. Ha 5 méteres távolságban és legfeljebb 100°-os érzékelési szögben mozgást érzékel, automatikusan világít a környező lámpatestekbe. A lámpák csak akkor kapcsolnak be, amikor kint sötét van. A mozgásérzékelő robusztus fekete kivitelben készül. Az IP54-es védettségnek köszönhetően ellenáll minden időjárási körülménynek, fröccsenő víznek, pornak és hőmérséklet-ingadozásnak. Így gond nélkül használhatja bárhol a szabadban. A Philips Hue kültéri vezeték nélküli mozgásérzékelőt a mellékelt két AAA elemmel működtetik. Kompatibilis az Amazon Alexa és az Apple Homekit rendszerrel. Vezeték nélkül kommunikál a Philips Hue híddal, így bárhol elhelyezheti, ahol szeretné, hogy rögzítse a mozgást, és megakadályozza a hívatlan látogatók belépését. A csomagban megkapja az összes szükséges alkatrészt, amely a falra vagy sarokba történő felszereléshez szükséges.

Paraméterek

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Rendeltetés Fény
Kód:  PhilYale7BUN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20