Oldal frissítése

XtendLan

XtendLan banner

XtendLan: innovatív technológia a boldog otthonért

A XtendLan vállalat 20 éve hoz intelligens megoldásokat az otthonokba a kényelmes és biztonságos élethez. E név alatt megbízható kamerarendszereket, biztonsági megoldásokat, okos aljzatokat, termosztátfejeket és egyéb, otthon és az iparban használható hálózati elemeket találhatsz.

XtendLan IP kamerák

Tökéletes biztonság az XtendLannal a legértékesebb eszközeid számára

Az XtendLan intelligens beltéri és kültéri kamerái tökéletes áttekintést nyújtanak mindenről, ami akkor történik, amikor éppen nem vagy a közelben. Az ajtó- és biztonsági rendszerek megvédik az egész családot és az ingatlanod is a hívatlan látogatóktól. Az XtendLan intelligens LED szalagjai nem csak éjszakai biztonsági háttérvilágításként szolgálhatnak.

XtendLan okosotthon a kényelmes életért

Az XtendLan okosotthon és az okos kábelezési egységek konnektorokat, kapcsolókat kínálnak a biztonsági rendszer vagy a fűtés egy helyről történő vezérléséhez. Rendelkezésre áll egy egyedi TUYA alkalmazás is angol nyelven, amely univerzális vezeték nélküli vezérlőkkel rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi működést.

XtendLan okosotthon
XtendLan – legyőzhetetlen ár/érték arány

Az XtendLan verhetetlen ár/érték arányú termékeket kínál

Az XtendLan termékeket precízen fejlesztik és tervezik, a magas minőségre és a megfizethetőségre összpontosítva. A Csehországban található logisztikai központban átfogó műszaki támogatás és szerviz is biztosított.

Paraméterek módosítása
30 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15