Oldal frissítése

XtendLan IDS-CS118 vezérlőpanel TUYA

49 190 Ft

XtendLan IDS-CS118 vezérlőpanel TUYA

XtendLan IDS-CS118-KIT biztonsági vezérlőpanel teljes felszereltséggel

Gondosan kell őrizned otthonodat és a belső teret? Bízd ezeket a gondokat a megbízható XtendLan IDS-CS118-KIT vezérlőpanelre, amely a mellékelt tartozékoknak köszönhetően biztosítja a rábízott terület átfogó felügyeletét. Négy ablak/ajtóérzékelőt, két mozgásérzékelőt és négy távirányítót tartalmaz a háztartás minden egyes tagja számára. Vonzó előnye, hogy a vezérlőpanel vezeték nélküli WiFi hálózathoz csatlakoztatható, vagySIM-kártyát helyezhetsz be és SMS-ben kapod meg az értesítéseket.


Az XtendLan IDS-CS118-KIT csomag tartalma

  • 1× vezérlőpanel (alap)
  • 4× ajtó/ablaknyitás érzékelő
  • 4× távirányító
  • 2× PIR mozgásérzékelő (mozgásérzékelő)

Központi egység kijelzővel és billentyűzettel

Az XtendLan IDS-CS118-KIT központi egység 2,4"-os TFT-kijelzővel van felszerelve, és jellemzően a bejárat melletti falra szerelik. A rendszer támogatja a Tuya és a Smart Life mobilalkalmazásokat + az Amazon Alexa hangasszisztenst. Az XtendLan IDS-CS118-KIT vezérlőpanel belső Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely biztosítja a készülék működését áramkimaradás esetén. SIM-kártya számára is rendelkezésre áll egy foglalat. Beillesztése után méginternetkimaradás után is áttekintheted a rendszert.

Az XtendLan IDS-CS118-KIT segít megvédeni szeretteidet

Egy okos tolvaj sötétedés után is megpróbál betörni, de az XtendLan IDS-CS118-KIT riasztópanel a legtöbbjüket elriasztja. Ebben a 85 dB hangerejű sziréna jelenléte is segít.

A mobilalkalmazás teljes áttekintést nyújt az XtendLan vezérlőpanelről

Az XtendLan IDS-CS118-KIT rendszerhez a Tuya mobilalkalmazás jár. Ezen keresztül értesülhetsz az esetleges értesítésekről. Nagyszerű bónusz az a lehetőség, hogy az XtendLan vezérlőpanel integrálható a népszerű okosotthon platformokba - a gyártó bejelentette az Amazon Alexa támogatását.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, GSM

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Tuya
Hangasszisztensek Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati, Elemes
Alkalmazás nyelve Cseh

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu
Kód:  Xten_22_01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  IDS-CS118-KIT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10