Oldal frissítése

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple

4,7 119 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szuper ár
119 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple

Ez a fejlett Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G mobiltelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. három hátlapi kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer folyamatos működéséről 8 magos MediaTek Helio G99 Ultra processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB integrált memória áll rendelkezésre. Ez a memória megfelelő lehet a nagy játékosok vagy a szenvedélyes fotósok számára. A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP54 szintű védelmi fokozattal látták el. Ezen Xiaomi mobiltelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple okostelefon fontosabb paraméterei

 • Ezen Xiaomi okostelefon 6,67" méretű kijelzővel rendelkezik
 • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
 • 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
 • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
 • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
 • A fő hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
 • A készülék hátlapján 3 kamera helyezkedik el
 • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel van ellátva
 • A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
 • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
 • A kijelző 1300 Nits fényerőt biztosít
 • A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület látja el
 • A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB integrált memória áll rendelkezésre
 • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
 • Támogatott hálózati szolgáltatások: LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
 • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
 • Grafikus gyorsító: Mali G57 MC2

Ezen Xiaomi telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Örömteli lesz majd minden egyes perc, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket. Azért, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző Xiaomi okostelefon 1300 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet garantál.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...

Örökítsd meg a fontos eseményeket

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű Xiaomi mobiltelefon rendelkezik 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózással feltárhatjuk az apró struktúrákat, és nagyfokú részletességet érhetünk el. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern Xiaomi okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. A kiváló videók készítésekor elengedhetetlen az elektronikus képstabilizátor. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk rögzíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Az akkumulátor nem hagy cserben

Eme Xiaomi mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot akár a második vagy harmadik nap végéig. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 67 W. A töltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...

Ezen Xiaomi okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A modern Xiaomi okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, MIUI felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 8 GB rendszermemóriával van ellátva, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 256 GB belső memória áll rendelkezésre, amely versenytársa lehet még a laptopoknak is, ez lehetővé teszi a 4K videókkal való munkát is.

Ez az ügyes Xiaomi okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ennek a funkciónak köszönhetően könnyedén fizethetünk az üzletekben, csak érintsd oda a telefonod. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely elengedhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. Az infraport egy kommunikációs rendszer, amely infravörös sugarakat használ az adatok vezeték nélküli továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infraportot gyakran használják a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, amely a kommunikáció olyan formája, amikor is a hívások a hagyományos telefonhálózat helyett az interneten zajlanak. VoWiFi és VoLTE technológiát használ a hívásokhoz. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó használatával.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hangja hallható, a másikon pedig a fegyvermechanikáé, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB Lavender Purple ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,1 × 74,95 × 7,98 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,67"
Kijelző felbontása 2400 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Nem
Hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Megjelenés éve 2023

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG, Dolby Atmos

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védelmi fokozat IP54
Gorilla Glass verziója 5
Magasság 161,1 mm
Szélesség 74,95 mm
Mélység 7,98 mm
Súly 188 g
Szín Lila

Kijelző

Kijelző mérete 6,67 " (16,94 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző fényereje 1 300 Nits
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Makro
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 200 Mpx
Széles látószögű kamera felbontása 8 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Makró kamera felbontása 2 Mpx
Makró kamera rekesznyílása f/2,4
Előlapi kamera felbontása 16 Mpx
Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 67 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 256 GB
Processzor címke MediaTek
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,2 GHz (2 200 MHz)
Processzor típusa MediaTek Helio G99 Ultra
Grafikus gyorsító Mali G57 MC2

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport
Támogatott hálózati típus LTE (4G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5.2
Internetes hívás VoWiFi, VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 13
Felhasználói felület MIUI

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi Note 13 Pro 4G

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  HXI282b3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CIKK/01420
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10