Oldal frissítése

Xiaomi Black Shark

3,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Black Shark

A(z) Xiaomi Black Shark esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat, de a duális kamerának hála videók és fényképek készítésére is alkalmas. Természetesen száz más alkalmazást is használhatsz. Kijelzőjének átmérője 5,99", ily módon a komolyabb méretű telefonok csoportjába sorolható. Ez a modell 8 magos Qualcomm Snapdragon 845 mikrochipet kapott. Memóriakapacitása 8 GB. Teljesítőképessége szempontjából akár 3D-s játékok megjelenítésére is alkalmas. A(z) Xiaomi Black Shark okostelefont komoly teljesítményű 4000 mAh akkumulátor tartja működésben. További pozitívuma, hogy USB-C csatlakozóval is rendelkezik.

A(z) Xiaomi Black Shark okostelefon fontosabb funkciói

  • A(z) Xiaomi Black Shark 5,99" méretű IPS kijelzővel lett felszerelve, melynek felbontása 2160 × 1080 px
  • Qualcomm Snapdragon 845 CPU és 8 GB RAM
  • GPU: Adreno 630
  • SIM-kártya konfiguráció: dual sim
  • A hátsó kamerák száma: 2
  • Az akku villámgyorsan feltöltődik
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkción keresztül

A(z) Xiaomi Black Shark okostelefon kamerája és kijelzője

Ez az átlagon felüli 5,99" kijelző kellemes FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes tökéletesen ábrázolni. Komoly előnye, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Xiaomi Black Shark mobiltelefon duális hátsó kamerájával, melynek felbontása 12 Mpx tökéletesen elégedett leszel. Mindenekelőtt csúcsminőségű fényképek készítésére alkalmas. Kiváló, f/ 1,8 fényerősségének hála az igényesebb felhasználók szívét is meghódítja. Egy kis praktikus dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik lelkes rajongói fölöttébb elégedettek leszelnek a 20 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Xiaomi Black Shark további funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg két SIM kártya is behelyezhető. A(z) Xiaomi Black Shark okostelefon adatainak biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobiltelefon gyors feloldását PIN-kód vagy minta nélkül. Az OTG ("On The Go") technológiának köszönhetően akár külső merevlemezt is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  BLSH0ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15