Oldal frissítése

Xiaomi Amazfit GTR 42mm fehér

4,7 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Amazfit GTR 42mm fehér

Xiaomi Amazfit GTR 42 mm White okosóra

Sportolni szeretnél, de semmi sem motivál igazán? Fogadj magad mellé egy személyi edzőt a Xiaomi Amazfit GTR 42mm White okosóra személyében. Nagyon kedvező áron széleskörű funkciókat kínál, de ami a legfontosabb, megnövelt akkumulátor-élettartammal rendelkezik és rendkívül elegánsan néz ki a karodon. Nagyszerű kiegészítő lehet, ha társaságba mész, de sport és szabadtéri tevékenységek alkalmával is nagyon jó szolgálatot tesz.

Nagy AMOLED kijelző

A Xiaomi Amazfit GTR 42mm White óra kiválóan olvasható, 1,2 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet. Ezenkívül a kijelzőt Corning Gorilla Glass 3 üveg védi az esetleges sérülésektől. Az AMOLED érintőképernyő gyakorlatilag a létező legjobb kijelzőpanel, amelyet valódi fekete színárnyalat, alacsony fogyasztás és még számos előnyös tulajdonság jellemez.

Meghökkentő akkumulátor-élettartam

Gyakran lemerül a jelenlegi okosórád? Ez nem történhet meg veled a Xiaomi Amazfit GTR óra esetében. Normál használat esetén akár 12 napig is tarthat (értesítések, alkalmi sportolás GPS-szel). Óra üzemmódban még akár 1 hónapnál is tovább tart. És ha hosszú hegyi versenyen indulsz, számíthatsz rá, hogy az óra akkumulátorának élettartama 30 óra is lehet bekapcsolt GPS-szel.

Mérd a sportteljesítményedet

A Xiaomi Amazfit GTR 42mm White okosóra megbízhatóan méri a fizikai aktivitásodat. 12 különböző sport közül választhatsz, például futás, kerékpározás, fitnesz vagy séta. A víz- és porállóságot az 5 ATM-szabvány garantálja.

Pulzusmérés

A sportteljesítmény javítása érdekében érdemes a pulzuson keresztül hallgatni a testedre. A mérést egy optikai érzékelő segítségével közvetlenül a csuklódon végzi, ami rendkívül kényelmes.

Alvásminőség ellenőrzése

Az alvás minőségére vonatkozó mutatók szintén hozzátartoznak az egészségügyi mutatókhoz. Nemcsak az alvás hosszát, hanem annak minőségét is méri három szakaszban. Ezután elemezheted a hozzá tartozó mobilalkalmazásban az összes összegyűjtött információt.

Értesítések és testreszabás

A számlapot egyszerűen megváltoztathatod a mobilalkalmazás segítségével, és az óra még jobban személyre szabható, ha kicseréled a pántot. Azt is engedélyezheted, hogy értesítéseket kapj a telefonodról, vagy távolról vezérelheted a zenelejátszót közvetlenül a csuklódról.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,2 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 30,5 mm
Tok anyaga Alumínium
Tok színe Ezüst, Fehér
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 25,5 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Barométer, Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német
Felület nyelve Angol

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 1 776 óra (74 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 576 óra (24 nap)
Kód:  XI300i07h
Termékszám:  473637
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20