Oldal frissítése

Amazfit

Amazfit banner

Amazfit – okos kiegészítők mindenkinek

A 2015-ben megalapított Amazfit a szabadidős és sporttevékenységekhez alkalmas okosórák és fitnesz karkötők különféle szériáinak előállításáról ismert. Az aktív életmódot támogató kínálatot elegáns vezeték nélküli fejhallgatók vagy intelligens személymérlegek egészítik ki precíz testjellemző szenzorokkal. Az összes Amazfit termékre jellemző, kiemelkedő megjelenést és kidolgozást a rangos iF Industrial Design Award és a Red Dot Design Award is bizonyítja, a márka pedig jelenleg több, mint 90 országban és régióban büszkélkedhet működésével, beleértve az Egyesült Államokat és Japánt is.

hodinky Amazfit Bip

Amazfit okosórák

Aktív életmódot folytatsz és nem félsz a kihívásoktól? Az Amazfit Bip, GTS, GTR vagy T-Rex okosóra praktikus társaddá válik, amely megbízhatóan rögzíti a sporttal kapcsolatos összes fontos adatot és fizikai mutatót. A fő sportfunkciók mellett, amelyek a pontos lépésszámlálót, a kalóriaszámolót vagy, például, a szívritmus mérőt is magukban foglalják, az Amazfit okosórák sporttevékenységek széles választékát is kínálják.

Amazfit fitnesz karkötők

Az Amazfit Band 5 fitnesz karkötő nagyszerű partner a szabadidős és a lelkes sportolók számára egyaránt. A karkötő intelligens funkciói egy sor fizikai mutatót követnek nyomon és rögzítenek - az edzés alatti szívritmustól és elégetett kalóriáktól kezdve a stressz szintig és az alvás minőségéig. Az Amazfit Band 5 emellett a telefonod értesítéseinek fogadását is lehetővé teszi, amelynek köszönhetően egyetlen fontos e-mailről vagy üzenetről sem fogsz lemaradni az edzés során. A készülék másik előnye az energiatakarékos módban akár 25 napos üzemidő.

Amazfit fitness náramek
Amazfit osobní váha

Amazfit okos személymérlegek

Az Amazfit Smart Scale egy diagnosztikai személymérleg, amely nem csak a testsúlyodat, de 16 egyéb testparamétert is mér, beleértve a nyugalmi pulzusszámot, a BMI-t, a testzsír- és az izomtömeg százalékot, vagy a víz és a fehérje mennyiségét a szervezetben. A mért adatokat a multifunkcionális, digitális kijelzőről vagy az átlátható Amazfit Zepp mobilalkalmazásból olvashatod ki, amelyhez a mérleg Wi-Fi-n vagy Bluetooth technológián keresztül, vezeték nélkül csatlakozik. Próbáld ki az Amazfit Smart Scale-t is.


Amazfit vezeték nélküli fülhallgatók

Nagyszerű hangzás, minőségi konstrukció, egy praktikus töltőtok és hosszú üzemidő - a funkciók egy kivételes kombinációja, amellyel az Amazfit PowerBuds és a ZenBuds vezeték nélküli fülhallgatói büszkélkedhetnek. Továbbá, a kompakt, mégis meglepően erőteljes Amazfit PowerBuds fülhallgató beépített mikrofonnal, IP55 tanúsítással, érintőgombokkal és végül, de nem utolsó sorban, egy PPG szenzorral is rendelkezik, amely az edzés során is nyomon követi a szívritmust.

Bezdrátová sluchátka Amazfit
Amazfit Zepp

Zepp alkalmazás

Az Amazfit okoseszközeit mostantól ismét csatlakoztathatod a folyamatosan frissülő Zepp applikációhoz. Számos adatforrást elemez az összes testparaméter 24/7-es átfogó kezeléséhez, segítséget nyújtva ezzel a felhasználónak, hogy bárhol ellenőrizhesse fizikai állapotát. A Zepp legfontosabb jellemzői magukban foglalják az egészségügyi adatok megnézését, elemzését és értelmezését, valamint a csatlakoztatott okoseszközök kezelését.

Paraméterek módosítása
59 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10