Oldal frissítése

Xiaomi Amazfit Bip Lite fekete

4,4 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Amazfit Bip Lite fekete

Könnyű okosóra akár 45 napos akkumulátor-élettartammal

Ha olyan okosórát keresel, amely korszerű fitnesz funkciókat, hosszú akkumulátor-élettartamot kínál megfizethető áron, akkor a Xiaomi Amazfit Bip Lite a tökéletes választás. Az óra első pillantásra lenyűgöz szilárd műanyagból készült, stílusos designjával, amelyet a kiváló minőségű szilikon pánt tesz teljessé. A 3 ATM-ig terjedő vízállósági szinttel rendelkező konstrukciónak köszönhetően ellenáll az esőnek és a fröccsenő víznek, így biztonságosan hordhatod a zuhany alatt is. A készülék számos okos érzékelőt tartalmaz, amelyek a fizikai tevékenységek pontos mérését és azok későbbi, a Mi Fit mobilalkalmazásban történő kiértékelését teszik lehetővé.


A Xiaomi Amazfit Bip Lite Black okosóra főbb jellemzői

  • Unisex karóra csuklón történő pulzusméréssel
  • 1,28"-os kijelző Gorilla Glass védőüveggel
  • Vezeték nélküli Bluetooth 4.1 interfész
  • 30 m (3 ATM) vízállóság
  • Akár 45 nap akkumulátor-élettartam
  • Alvásfigyelés, kalóriaszámítás, távolságmérés, intervallum edzés, barométer, giroszkóp
  • Okostelefonról érkező értesítések fogadása (Android, iOS)
  • 20 mm-es szilikon pánt
  • Vezérlés a Mi Fit mobilalkalmazáson keresztül

Transzflektív kijelző

Csak emeld meg a kezedet, és már meg is nézheted kényelmesen a mért adatokat az 1,28''-os fényvisszaverő kijelzőn, amely mindig be van kapcsolva és tökéletesen olvasható még erős napsütésben is. A Gorilla Glass üveg és a speciális ujjlenyomat-taszító bevonat védi a Xiaomi Amazfit Bip kijelzőjét a karcolásoktól, és annak egyszerű karbantartását biztosítja.


Hosszú akkumulátor-élettartam

Edzés közben nem kell folyamatosan ellenőrizned az akkumulátor töltöttségi szintjét, és nem kell mindig a töltőt a táskádban tartani. Az Amazfit Bip Lite okosóra továbbfejlesztett 200 mAh-os Li-Po akkumulátorral rendelkezik, amely normál használat mellett akár 45 napig is használható egyetlen töltéssel. Az óra feltöltése 2,5 óránál nem tart tovább.


Sporttevékenységek mérése

Az Amazfit Bip Lite a leggyakoribb sporttevékenységek, mint például a szabadban, a futópadon futás, a gyaloglás és a kerékpározás, részletes nyomon követését biztosítja. A Xiaomi Amazfit Bip okosóra az okostelefonod GPS-éhez is csatlakoztatható, így rögzíti a futás vagy a kerékpározás útvonalát. Szinkronizálhatod az adatait a Mi Fit mobilalkalmazással, ahol kielemezheted azokat a jól átlátható táblázatok segítségével, kiértékelheted a célokat, vagy megoszthatod a sikereidet az edződdel.


Pulzusmérő

Pulzusmérő érzékelő

Az Amazfit Bip Lite optikai pulzusérzékelővel van felszerelve, amely folyamatos pulzusmérést biztosít éjjel-nappal. Átfogó áttekintést ad a szívműködésről edzés közben, így optimalizálhatod az edzést. Azonnal figyelmeztet a pulzusfrekvencia határértékének átlépéséről.

Monitoring spánku

Az alvásminőség figyelése

A Xiaomi Amazfit Bip Lite óra lehetővé teszi a teljes alvás fázisonkénti monitorozását és az alvásminták jól átlátható elemzését. Ezenkívül rendelkezésre áll egy szolgáltatás, amely a hosszabb ideig tartó tétlenségre figyelmeztet, ami különösen fontos, amikor ülőmunkát végzel vagy sok időt töltesz a számítógépnél.

Kényelmes viselet

Kényelmes viselet

A Xiaomi Amazfit Bip Lite fitnesz okosórát úgy alkották meg, hogy a mindennapos viselés során is kényelmes legyen. Tömege, a karkötővel együtt, mindössze 32 gramm, így nem is fogod érezni, hogy a kezeden van. A klasszikus használaton kívül sport- és szabadtéri tevékenységekhez is alkalmas.

Příjem notifikací

Értesítések fogadása mobiltelefonról

Ha az órát Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül párosítod a mobiltelefonnal, értesítéseket kaphatsz a bejövő hívásokról, e-mailekről és SMS-ekről. Megnézheted a kompatibilis alkalmazásokról érkező riasztásokat, vagy összekapcsolhatod az órát az ébresztővel, amely rezgéssel ébreszt.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,28 "
Kijelző típusa TFT
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Tömeg 32 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Barométer, Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Séta
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra, Dátum, Stopper

Software

Alkalmazás nyelve Angol
Felület nyelve Angol

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 1 080 óra (45 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 1 080 óra (45 nap)
Kód:  XI300i07c
Termékszám:  473632
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10