Oldal frissítése

XFX RS Radeon RX 550 4GB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XFX RS Radeon RX 550 4GB

Csúcsteljesítmény elfogadható áron

Az AMD Radeon RX 550 chippel rendelkező XFX videokártya középosztályra mért támadását nem csupán a teljesítményre, de a maximális hatékonyságra is élezte. A szóban forgó játékokra tervezett kártya grafikus magját az 1203Mhz-en dolgozó 512 stream processzor hajtja. A 7000Mhz sebességű 4GB GDDR5 memória elegendő teljesítményt nyújt a legújabb játékok nagy felbontásban való játszásához.


Alacsony üzemi hőmérséklet

Az új 14 nm FinFET technológia biztosítja az alacsony hőmérsékletet és stabil teljesítményt a legigényesebb játékok játszásánál is. A 14 nm gyártási eljárás lehetővé teszi a tranzisztorok nagyobb számban történő elhelyezését kisebb területen, amely nem csupán megnövekedett számítási teljesítményt, de kiváló energiahatékonyságot is eredményez.


A teljesítmény optimalizálása

Az XFX True Clock hardvertechnológia ellenőrzi a grafikai processzor frekvenciáját és az aktuális helyzetet figyelembe véve mindig biztosítja a teljesítmény optimális értékét. A szoftveres megoldással szemben a frekvencia-meghatározás sokkal pontosabb és fölöslegesen nem akadályozza a rendszer működését.


A kép abszolút folyamatossága

A folyamatos, akadás- és szaggatásmentes játékélmény minden játékos álma. Az AMD FreeSync ezen álmot váltja valóra. A legigényesebb játékoknál is biztosítja a maximális folyamatosságot és artefakt-mentes megjelenítést. A legjobb teljesítmény révén 4K felbontású moziélményben lesz része eltekintve a megjelenített képkockák értékétől. A FreeSync hihetetlen érzékenységgel és egyenletességgel dolgozik az Ön által futtatott játék sebességével. 


Vulkan API támogatása

A Vulkan grafikus API támogatása játékfejlesztők számára lehetővé teszi a videokártya potenciáljának kihasználását a közvetlen GPU hozzáférés révén. Az alkalmazások a grafikus gyorsítás közvetlen vezérlésével rendelkeznek így maximalizálva a teljesítményt.


Széles színválaszték

A Premium HDR a kompatibilis képernyőkkel jelentős mértékben növeli a színskálát és kontrasztarányt. A technológiának köszönhetően a játékok és filmek meglepően éles, színes és élénk képre tesznek szert növelt kontraszttal, amely Önt teljességgel ámulatba ejti majd.


Virtuális valóság egy kéznyújtásnyira

A virtuális realitást a legjobb minőségben élheti át a HDMI támogatást nyújtó AMD LiquidVR technológiának köszönhetően (fejre erősíthető VR kijelző). A nagy dinamikatartomány (HDR) támogatása szintén adott így az ábrázolt jelenetek még inkább élénk, nagyobb kontrasztú és valóságszerű formát öltenek, melyek mind fokozzák a virtuális világ autenticitását.

Paraméterek

Chip

Modellmegjelölés RX 550
Stream processzorok száma 512×

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Multimédia

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 203 MHz
Memória frekvenciája 7 000 MHz (7 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x8
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 3

Technológia

Speciális videókártya funkciók GeForce VR-Ready
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Egy slot-os

Fogyasztás

Ajánlott tápegység 350 W
Kód:  XFX125d1
Termékszám:  RX-550P4TFG5

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05