Oldal frissítése

XFX Radeon RX 480 8 gigabájt GTR Dual Fan

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

XFX Radeon RX 480 8 gigabájt GTR Dual Fan

Az új generációs játék grafikus kártyák az AMD Radeon RX itt. Radeon RX 480 modell 8 GB memóriát tervezte XFX hagy játékos közömbös. A kártya alapja egy teljesen új architektúra Polaris 10 és 14nm gyártási technológia, amely csökkenti az energia intenzitás chip, és képes a lenyűgöző grafikus teljesítményt. A támogatás a CrossFire technológiát, ez növeli a teljesítményt még. Termelő lehetővé teszi a teljes a kártyák használatának terén virtuális valóság és a high-end játék, amelyek megfelelnek az előírásoknak.

legfontosabb jellemzői

  • A legújabb építészeti sok új technológia
  • Verhetetlen ár / teljesítmény arány, mint a versenytársak - különösen a GeForce GTX 960 és 970
  • Elég erő sima játék jelenlegi és a jövőbeli játékok
  • Teljes mértékben támogatja a DirectX 12 és Vulcan
  • Szabadalmazott hűtőborda technolgoií Swap merevlemez
  • Készen áll a virtuális valóság
  • HDMI 2.0b DisplayPort 1.3 képes kezelni a továbbítását a 4K kép 60 Hz

Virtuális valóság kéznél

A lenyűgöző és magával ragadó élményt, hogy hozza a hit ebben az évben, a virtuális valóság (VR), eddig a kiváltsága drága high-end kártyák. AMD Radeon modell RX 480 célja, hogy ezt a technológiát, hogy a legtöbb ügyfél miatt kedvező ára akkor nem lehet sikeres. A tényleges GPU együtt 8 gigabájt GDDR5 memóriával. Számítási teljesítmény több mint 5 TFLOPS tud ez a darab megegyezik a chip NVIDIA Pascal versengő márkák, de kétszer olyan drága.

Ólom mindkét felbontás és frame rate

A kártya kiváló ár-teljesítmény arány, és teljesen kompatibilis a jelenlegi szerencsejáték trendeket. A teste fogja találni a trió kimenet DisplayPort 1.3, HDMI 2.0b kimenet DL-DVI-D. Oneütt tud-e csatlakozni akár öt egyidejű jelenik meg. Van Freesync támogassa a technológia az egyenletes videó és HDR kiváló szín eredményeket. Építészet Polaris is vesz a vállukon gyorsulás formátum H.265 akár 4K felbontású, és még 60 képkocka másodpercenként.Élvezze a lenyűgöző játékélményt 4K felbontású, maximális részletességgel. AMD FreeSync érdekel tétele játék jelenetet legtöbb folyékonyan. 

Szabadalmazott hűtőborda levehető fan

A cég tartózkodik XFX kártya a vadonatúj unibody VRM hűtőborda, amely kialakítása miatt tökéletesen eltávolítja a salakanyagokat a hőmérséklet és javítja a termikus hatásfokot akár 40% -kal csökkent a referencia hűtőt. Az előnye, hogy a hűvösebb két hatalmas ventilátorok Hard Swap funkció, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén vegye a ventilátor is, és ki kell cserélni egy jobbat. Card kialakítás stílusos háttérvilágítású cég logóját. 
Minőségi kidolgozás kiemeli alumínium hátsó lemez, amely erősíti az egész szerkezet és a grafika hozzáadása közben további hűtést.

Paraméterek

Méret

Szélesség 280 mm
Magasság 40 mm
Mélység 124 mm

Chip

Modellmegjelölés RX 480
Stream processzorok száma 2 304×
Gyártási technológia 14 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 8 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 288 MHz
Memória frekvenciája 8 000 MHz (8 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 5

Technológia

Speciális videókártya funkciók Radeon VR-Ready
Párhuzamos kártya támogatás Dual CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 550 W
Kód:  XFX113e3
Termékszám:  RX-480P8DFA6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15