Oldal frissítése

Xerox

Xerox banner

Xerox - Vezető szerepet tölt be a dokumentumok feldolgozásában

Az amerikai Xerox vállalat az egyik legfontosabb nyomtató- és faxgyártó cég. Története 1906-ig nyúlik vissza, és olyan forradalmi szabadalmakkal, innovációkkal és mérföldkövekkel fonódik össze, amelyek befolyásolták és befolyásolják a technológia világát. A Xerox megőrizte az első automata vagy lézernyomtató örökségét, ugyanakkor folyamatos innovációval igyekszik áttörni a szegmens határait. A Xerox szkennerek, faxok és nyomtatók prémium minőséget kínálnak, amelyet kis- és nagyvállalatok, iskolák és háztartások egyaránt értékelhetnek.

Xerox Phaser nyomtató

Xerox fekete-fehér nyomtatók

A Xerox fekete-fehér lézernyomtatói méltán számítanak a sikeres irodák és adatközpontok szerves részének világszerte. A nagy teljesítményű Xerox Phaser termékcsalád gyorsan, hatékonyan és mindenekelőtt megbízhatóan gondoskodik bármilyen nyomtatási mennyiségről. Ha azonban olyan készüléket keresel, amely nemcsak a nyomtatással, hanem más irodai feladatokkal, például másolással vagy szkenneléssel is megbirkózik a hálózaton keresztül, akkor a Xerox WorkCentre multifunkciós nyomtatókkal elégedett leszel majd.

Xerox színes nyomtatók

Nagyszerű színvisszaadás, gyors, megbízható nyomtatás és egyszerű használat - ezek a Xerox színes nyomtatók. A ColorQube sorozat kiemelkedik a texturált és díszített papír támogatásával, az alacsony nyomtatási költségekkel vagy a tökéletes nyomtatási minőséget és 100%-os megbízhatóságot biztosító szabadalmaztatott szilárd tinta technológiával. A színes nyomtatók portfólióját a Xerox Phaser lézer- vagy LED-nyomtatók és a nagy teljesítményű WorkCentre, DocuCentre és VersaLink multifunkciós készülékek egészítik ki.

Xerox DocuCentre színes nyomtató
Xerox technológia és funkciók

Fedezd fel a produktivitás új szintjét

A Xerox nyomtatók minden kategóriában újítanak és olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a munkát. A legnépszerűbbek közé tartozik az átfogó Xerox ConnectKey beolvasó eszköz, amely lehetővé teszi a gyors beolvasást, a PDF, DOC és XLS formátumú mentést és a beolvasott dokumentumok kényelmes megosztását a hálózaton. További funkciók például a Xerox Easy Translator, az App Gallery vagy a Xerox Mobile Print Cloud, amely csúcskategóriás mobil nyomtatást tesz lehetővé.

Paraméterek módosítása
186 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05