Oldal frissítése

Xbox Series

Xbox Series X logó

Szerezd meg az Xbox Series X-et vagy S-t - a világ legerősebb játékkonzoljait! A nagy sebességű SSD-merevlemezek és a 8-magos AMD processzorok páratlan teljesítményt nyújtanak. A kényelmes Xbox Game Pass előfizetéssel több száz nagyszerű játékhoz férhetsz hozzá, mindezt havi néhány forintért. Ha szeretnél otthonra egy univerzális, új generációs konzolt, akkor számodra az Xbox Series S és X az ideális választás.

Paraméterek módosítása
1630 termék

Xbox Series

A Xbox Series kategóriában összesen 1631 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10