Oldal frissítése

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 - Core Edition White

4,8 1 416 értékelés
55 890 Ft

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 - Core Edition White

Vezeték nélküli kontroller Xboxhoz és számítógéphez

Az Xbox One Wireless Controller Elite Series 2 kontrollert professzionális szintű játékosokkal együttműködve tervezték, hogy megfeleljen a többszemélyes játékok igényeinek is. Élvezni fogod az úttörő pontosságot, a gyorsabb sebességet és a testreszabhatóságot, valamint megmutathatod, hogy mire vagy képes, és mindemellett teljesen alkalmazkodni fog a játékstílusodhoz.

Az Xbox Wireless kontroller tökéletesen illeszkedik a kezedbe

A fém karok és az irányváltó kezelőszervek helyettesítésével mindig ergonomikus, személyre szabott vezérlést érhetsz el. Javítsd a pontosságodat és a sebességedet a különböző formájú és méretű karokkal. Az új fazettás irányvezérlő lehetővé teszi a parancsok egyszerűbb és megbízhatóbb kombinálását. A hagyományos irányváltó tehát pontos irányítást biztosít a fegyverek kiválasztásakor vagy akár támadások esetén. Az Xbox Wireless Controller Elite Series 2 kontroller mindig alkalmazkodik a kezed alakjához.

Nagyszerű irányítás és magabiztosság minden esetben

Az elit vezérlő négy pozícióval rendelkezik a cserélhető váltókhoz. Válaszd ki a csatlakoztatandó váltók típusát és számát, és konfiguráld a kontrollert ideális állapotba. Az összeszerelés és szétszerelés nagyon egyszerű, valamint a szerszámok használata teljesen nélkülözhető. A váltókkal az ujjaid nagyobb kontrollt kapnak a zúzós ütések és a pontos játék irányítása érdekében. Ha egy összetett ugrás során egyszerre akarsz célozni és lőni, többé nem kell levenned a hüvelykujjadat a karokról.

Lőj gyorsabban a finom kioldóbiztosítókkal ellátott Xbox Wireless kontroller segítségével

A finom ravaszzárak átállításával gyorsabb tüzelést érhetsz el, amelynek köszönhetően értékes időt takaríthatsz meg minden alkalommal, amikor meghúzod a ravaszt. A kontroller használata közben további beállításokat végezhetsz a könnyen használható alkalmazás segítségével. Beállíthatod a min./max. trigger-értékeket, karérzékenységet vagy akár a gombkiosztást úgy, hogy az tökéletesen megfeleljen az elvárásaidnak. Az alkalmazásban tetszőleges számú Xbox Wireless Controller Elite Series 2 profilthozhatsz létre, hogy az egyes játékokhoz igazíthasd a beállításokat.

Első osztályú kivitelezés

Az Xbox Wireless Controller Elite Series 2 kontrollert úgy tervezték, hogy minden felülete és részlete megfeleljen a a játékosok szigorú követelményeinek több játékban egyaránt. A rozsdamentes acélból készült kartengelyek, irányváltó lapátok és váltók hosszú élettartamot biztosítanak. A megerősített, alacsony súrlódású gyűrűk minden kar körül minimalizálják a kopást és tökéletesen sima működést biztosítanak. A gyémántmintás gumírozott fogantyúk nagyobb stabilitást és biztos fogást biztosítanak. A továbbfejlesztett markolatoknak köszönhetően kisebb erőfeszítéssel tarthatod az Xbox Wireless Controller Elite Series 2 kontrollert, és éppen ezért hosszabb ideig és kényelmesebben játszhatsz. A borító felülete kellemes tapintású és luxus megjelenést biztosít.

A kontroller csomagolásának tartalma

  • Xbox Wireless Controller Elite Series 2 kontroller
  • 2 szabványos kar
  • fazettás irányváltó
  • USB-C töltőkábel
  • A kontrollerhez további tartozékokat ITT vásárolhatsz

• A Bluetooth-csatlakozáshoz Windows 10 Anniversary Update és a számítógépen telepített USB 2.0 vagy USB 3.0 port szükséges.

• Jelentős firmware-frissítésekre lehet szükség, és a kapcsolatra internetszolgáltatói díjakat lehet felszámítani. A frissítési utasításokért látogass el az xbox.com/xboxone/controllerupdate webhelyre.

• A Bluetooth-kapcsolat támogatott számítógépeken, táblagépeken és laptopokon egyaránt. Mobileszközökön azonban nem támogatott.

• A Bluetooth-interfészen nincsenek támogatott bővítmények, például mikrofonos fejhallgató, billentyűzet vagy Xbox sztereó fejhallgató adapter.

• Javasoljuk, hogy egyszerre mindig csak egy kontrollert csatlakoztass Bluetooth-on keresztül.

 Xbox Wireless Controller Elite Series 2 - Core Edition White - kontroller párosítási útmutató

Az alábbi lépéseket követve párosíthatod a kontrollert a számítógépeddel Bluetooth használatával:
• Győződj meg róla, hogy a Windows 10 Anniversary Update telepítve van a számítógépeden. A Windows legújabb frissítésének beszerzésével kapcsolatos információkért lásd: Windows Update: gyakori kérdések.

• A legjobb teljesítmény biztosítása érdekében frissítsd az illesztőprogramot. Lásd: Az Xbox One kontroller frissítése a Windows 10-ben. 
• Kapcsold be az Xbox vezeték nélküli kontrollert az Xbox gomb megnyomásával.

• Nyomd meg és tartsd lenyomva a párosítás gombot a kontrolleren három másodpercig.

• A számítógépen válaszd a Start menüben a következő parancsokat Beállítások > Eszközök > Bluetooth és más eszközök.

• Aktiváld a Bluetooth opciót, hogy a számítógép keresni tudja a Bluetooth-eszközöket.

• Válaszd ki az Xbox vezeték nélküli kontroller > Párosítás lehetőséget.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Platform

Platform PC, Xbox One, Xbox Series

Platform

Platform PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack, USB-C (a vezérlőn)

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth
Kábelhossz 2,7 m
Kompatibilis operációs rendszer Windows 10

Méretek

Szélesség 110 mm
Magasság 30 mm
Mélység 40 mm

Tömeg

Súly 345 g

Szín

Szín Fehér

Felszerelés és funkció

Felszerelés Vibráció, Analóg stick, Egyéni gomb-hozzárendelés
Gombok száma 10 ×

Elem

Akkumulátor Integrált
Kód:  MXO008SC12
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4IK-00002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05