Oldal frissítése

MSI X299M JÁTÉK A CARBON AC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI X299M JÁTÉK A CARBON AC

Csatlakozzon a csúcstechnológiás ATX kártyához az Intel X299 chipjeivel az egyik vezető komponens gyártójától. A testreszabás korlátlan lehetőségei és az exkluzív játékelemek teszik ezt a fórumot világos választásnak még az igényes játékosok számára is . Az új, Intel Core X sorozatú processzorokhoz tervezett LGA 2066 foglalattal rendelkezik, modern komponensekkel és kiváló hűtéssel, beleértve a vízhűtéses technológiát is. Minden fórumon a jól ismert eSport játékosok 24 órás tesztet végeztek.

Az MSI X299M GAMING PRO CARBON AC alaplap legfontosabb jellemzői

  • Kiváló ATX formátumú tábla LGA 2066 foglalattal
  • A modern Intel Core X sorozatú processzorok támogatása
  • A háromutas NVIDIA SLI és AMD Crossfire támogatása
  • Megbízható és rendkívül hatékony hűtés
  • VR és 3D technológiák támogatása
  • Háttérvilágítás vezérlés telefonos alkalmazással
  • Összesen 8 nyílás a kétcsatornás DDR4 memóriára (128 GB-ig)
  • Sound Boost 4 hangos megoldás
  • GAMING LAN játékháló
  • Szimmetrikus USB-C csatlakozó
  • WiFi és Bluetooth

MSI X299M A CARBON AC VÁLASZTÁSA A legfejlettebb hardvert érti

Ez az alaplap ATX formátum, és bőséges helyet biztosít az erős komponensek számára. Az LGA 2066 aljzat Intel Core X sorozatú processzorokhoz , nyolc 4166 MHz-es DDR4 memóriahelyhez és 128 GB kapacitású. Gyors adat tárolására csak a legjobb és leggyorsabb - USB 3.1, két Ultra M2 foglalat SSD-khez és 8 SATA III csatlakozóhoz.

A hűtési lehetőségek széles választéka MSI X299M HASZNÁLATRA A CARBON AC

Az MSI X299M GAMING FOR CARBON AC-t kifejezetten igényes játékeléréshez tervezték, és ez egy hűtőrendszer, amely elengedhetetlen a nagy teljesítményhez. Ezért több kimenettel rendelkezik a segéd ventilátorok számára. Emellett szabályozhatja teljesítményüket és a tüskefejjelek automatikusan érzékelik, hogy a ventilátorok PWM vagy DC üzemmódban futnak-e. Készen áll a legnépszerűbb AiO és egyedi vízhűtőrendszerek támogatására is a piacon. A világosan meghatározott terület magas szintű telepítési biztonságot nyújt, és a dedikált tűcsúcsfej a vízszivattyú számára legfeljebb 2 amp.

MSI X299M alaplap játékmenet A CARBON AC

Az a hang, amelyet az alaplap képes reprodukálni kiváló minőségű komponenseinek köszönhetően, a játéApproxa visz. Az MSI Audio Boost a legmagasabb hangminőséget biztosítja. Ahogy játszol, élvezheti a tökéletes hangélményt és a teljes effektust. A tábla tökéletesen készen áll egy átlátszó szekrénybe való beépítésre, ahol az állítható színezete a legjobb. Minden, amit az MSI játéApproxan a Mystic Light segítségével elegánsan lehet kezelni a számítógépén vagy a telefonján.

Merülj bele az MSI X299M CARBON AC-hoz

Az MSI együttműködése a vezető VR márkákkal, teljes körű hardvereket kap a virtuális birodalomba való belépéshez, mintha valós lenne. Támogatja az összes modern VR fejhallgatót és a One click to VR funkciót egyetlen kattintással az összes szükséges komponensből. A TriDef VR technológia lehetővé teszi a kedvenc játékainak lejátszását a tökéletes 3D-s dimenzióban, így még különleges GenMe technológiát is előállíthat. Emellett az alaplap megvásárlásához ingyenes három hónapos licencet kap az MSI-től, hogy teljes mértéApproxen kihasználhassa a VR technológiáját.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2066
Lapkakészlet Intel X299

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 266 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC1220
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi kártya
Belső Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA393b
Termékszám:  X299M GAMING PRO CARBON AC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10