Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Wuben

Wuben light

Világítsd meg az utad a Wuben márkával

A Wuben márka a minőségi és megbízható LED-es világítás egyik vezető gyártója a piacon. 1981-ben kezdte meg a gyártást, ahol is a globális óriások zseblámpáinak beszállítójaként működött egészen 2016-ig, amikor is önálló márkává vált. A Wuben professzionális világítási megoldásai kiterjedt tapasztalatra és világszínvonalú tehetségekre épülnek, akik a végfelhasználók számára kivételes lámpatestek kifejlesztésén, kutatásán, tervezésén és gyártásán dolgoznak. A Wuben zseblámpa, fejlámpa, lámpa és egyéb kiegészítők elkísérnek az utazásaidon és kalandjaidon, ahol a sötétség már nem érhet meglepetésként.

Baterky Wuben

A Wuben LED-es zseblámpákkal nem kell a sötétben tapogatóznod

A Wuben LED-es zseblámpákat a maximális megbízhatóság és a kényelmes hordozhatóság céljából tervezték, akár 12 000 lumen fényerővel, hogy megfeleljenek a személyes egyedi igényeidnek. Így az éjszakai kalandok gyerekjátékká válnak a széles fénylefedettségnek, a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállásnak és a kiváló vízállóságnak köszönhetően. A Wuben zseblámpák olyan igényes helyzeteket is képesek kezelni, amelyek teljes teljesítményt és több fényfokozatot igényelnek.

Wuben sokoldalú fejlámpák és zseblámpák mindenféle kellemetlenséghez

Kihívást jelentő körülmények között a zseblámpák mellett értékelni fogod a sokoldalú, akár 1200 lumen fényerejű Wuben fejlámpákat. Még a legkeményebb szabadtéri tevékenységek során is számíthatsz a nagy teljesítményre, a tartósságra és mindenekelőtt a teljes vízállóságra. Ha tényleg mindenre készen akarsz állni, szerezd be a multifunkciós kempinglámpákat, amelyek egy tollat és egy kúpos volfrámacél hegyet is egyesítenek, amely képes átszúrni az üveget. A Wuben világítással többé egyetlen helyzet sem okozhat meglepetést.

Čelovky Wuben
Příslušenství Wuben

Praktikus Wuben tartozékok egy helyen

A Wuben zseblámpák praktikus és kiváló minőségű tartozékokkal rendelkeznek. Nem nélkülözheted a könnyű, övcsipesszel ellátott nejlon tokot, amelybe a lámpa az akkumulátorral együtt illeszkedik. Ha nagy teljesítményű zseblámpát keresel, ne hagyd figyelmen kívül a Wuben elemeket, a választásod során. A mellékelt újratölthető elemek korrózióállóak, és túltöltés és túlfeszültség elleni védelemmel rendelkeznek. Fő előnyük a kapacitásuk, amely eléri az 5000 mAh-t.

Paraméterek módosítása
40 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10