Oldal frissítése

WMF

WMF
WMF
WMF
WMF
WMF

WMF – prémium német minőség a konyhában

A német prémium WMF márka olyan kiváló minőségű, funkcionális és gyönyörűen megmunkált konyhai termékeket kínál az ínyencek számára, amelyek a legmagasabb formatervezési elvárásoknak is megfelelnek. Tökéletes kivitelezésüknek köszönhetően a WMF méltán büszkélkedhet a háztartási termékek kategóriájában Németországban az első helyezéssel. A WMF egyike a legjobb gyártóknak, akik elkötelezettek a magas minőség és a precizitás iránt termékeik terén, amelyek a márka több mint 160 éves története során több mint 500 formatervezési díjat nyertek.

WMF kések

Ételkészítés

A kifogástalan kézműves kivitelezésre alapozunk, hogy mindenki a technológia élén készíthesse el ételeit. Próbáld ki a precíziós szeletelést a WMF késekkel, amelyek élessége hosszú ideig kitart.

Főzés

Garantáljuk a legmagasabb minőséget, hogy a legtartósabb anyagokkal főzhess. Becsületes kézműves munka, nagyszerű formatervezés és egyedülálló funkciók – a WMF segítségével úgy főzhetsz és süthetsz, mint eddig még soha.

Főzés WMF
WMF terítés

Terítés

Termékeinket szigorú irányelvek szerint készítjük, hogy mindenki élvezhesse az ikonikus formatervezést. Gyönyörködj a WMF evőeszközök és étkészletek természetes szépségében.

Italok

A legjobb funkcionalitással is törődünk, hogy minden egyes nap élvezhesd termékeinket. Ízleld meg a különbséget a WMF ikonikus és elegáns termékeivel.

WMF vízforraló
WMF kávéfőzők

Kisméretű háztartási készülékek

Kiváló minőség, amelyre számíthatsz. A WMF ikonikus formatervezésű konyhai kisgépek időt és helyet takarítanak meg a konyhában.

Paraméterek módosítása
255 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20