Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WMF 414120041 KITCHENminis grafit

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WMF 414120041 KITCHENminis grafit

WMF 414120041 KITCHENminis kenyérpirító

Elegáns WMF kenyérpirító a méretes pirítósokhoz

A grafit színű, Cromargan® rozsdamentes acélból készült WMF 414120041 KITCHENminis kenyérpirító minden reggel egy nagyszerű segítség. A hosszú nyílásnak köszönhetően megpiríthatsz két klasszikus vagy egy extra nagy kenyérszeletet. A vékony formája megkönnyíti a tárolást, így bármilyen konyhában elfér. A WMF kenyérpirító az összes fontos funkcióval rendelkezik, mint például a pirítási fokozat beállítása, a kiolvasztás, az energiatakarékos bagel funkció vagy a központosítás. A Keep Cool szigetelésnek és az eltávolítható morzsatálcának hála a könnyű karbantartást és a fokozott biztonságot is értékelni fogod.


Cromargan® rozsdamentes acélból készült

A WMF 414120041 kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acélból készült, amely példátlan eleganciát és praktikusságot kölcsönöz a kenyérpirítónak.

XXL méretű kenyérszeletek

A WMF 414120041 KITCHENminis kenyérpirító egy extra hosszú nyílással rendelkezik, amelyben elfér két klasszikus vagy egy XXL méretű kenyérszelet.

7 pirítási fokozat és megvilágított gombok

A WMF 414120041 KITCHENminis 7 pirítási fokozatot kínál, amelyek lehetővé teszik a kenyér megsütését az enyhén pirítottól egészen az extra ropogósig. A kenyérpirító a megvilágított gombok segítségével vezérelhető. A gombokkal kiválaszthatod például az energiatakarékos bagel funkciót, amely csak az egyik oldalon pirítja meg a kenyeret.

Központosító funkció

A WMF kenyérpirító egy központosító funkcióval is rendelkezik, amely pontosan középre helyezi a kenyérszeletet, hogy egyenletes pirítást biztosítson.

Zsemlemelegítő tartozék

Az integrált zsemlemelegítő tartozékkal kiolvaszthatod a fagyasztott pékárukat, valamint megsütheted a bagetteket és a croissantokat.

Morzsatálca

A praktikus, eltávolítható morzsatálcának köszönhetően a WMF 414120041 KITCHENminis kenyérpirító könnyen karbantartható.

Csipesz

A csomagban található praktikus csipesszel eltávolíthatod az apró kenyérszeleteket anélkül, hogy megégetnéd az ujjaidat.

Műszaki adatok

  • Teljesítményfelvétel:900 W
  • A ház anyaga:Cromargan® rozsdamentes acél
  • Szigetelés:Keep Cool
  • Kábelhossz:1 m
  • Méretek:360 × 110 × 170 mm
  • Tömeg:1,78 kg
  • Szín:grafit

Funkciók

  • Biztonsági kikapcsolás:IGEN
  • Pirítási fokozat beállítása:IGEN (7 fokozat)
  • Megvilágított vezérlés:IGEN
  • Zsemlemelegítő tartozék:IGEN
  • Energiatakarékos, egyoldalas pirítás:IGEN
  • Eltávolítható morzsatálca:IGEN
  • Tartozékok:csipesz kisebb kenyérszeletekhez


Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 900 W
Anyag Rozsdamentes acél
Pirítós szeletek száma 2, Szelet

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Középre igazítás
Tartozékok Kivehető morzsatálca, Péksütemény melegítő
Kód:  WMFTO187
Termékszám:  04.1412.0041
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20