Oldal frissítése

WiZ

WiZ - Lámpák minden alkalomra

INTELLIGENS VILÁGÍTÁS A MINDENNAPI ÉLETBEN

WiZ - Működik a matter, a Google Home, az Alexa és a Siri gyorsbillentyűkkel

WiZ Intelligens világítás

A WiZ világítástechnika valódi rugalmasságot biztosít a színek és fénymódok sokaságával. A Wi-Fi csatlakoztathatóságnak köszönhetően bárki könnyedén elvégezheti a telepítést. Mindezt egyszerűen és gond nélkül. Válassz a termékek széles választékából, ahol a szabványos LED-izzóktól kezdve a stílusos izzólámpákon át a mennyezeti lámpákig és a különleges kiegészítőkig mindent megtalálsz. A megfelelő otthoni kényelem megteremtése még soha nem volt ilyen egyszerű. Állíts be mindent kényelmesen a mobilalkalmazás, a hangutasítás vagy a WiZmote vezérlő segítségével.

WiZ egyszerű telepítés

Könnyedén telepíthető a WiZ Connected alkalmazásnak köszönhetően

Az angol nyelven elérhető WiZ Connected alkalmazásnak köszönhetően az izzók telepítése egyáltalán nem bonyolult, és bárki számára könnyedén kezelhető. Mindössze egy iOS vagy Android okostelefonra és Wi-Fi kapcsolatra van hozzá szükséged. Ezután csak csavard be az izzót, töltsd le és indítsd el a WiZ Connected alkalmazást, és kövesd a telefon képernyőjén megjelenő utasításokat. Az alkalmazás játszva végigvezet az egész telepítés folyamatán.

WiZ világítás minden alkalomra

Teremts barátságos hangulatot szobádban a színek és az előre beállított jelenetek sokaságának használatával, vagy próbáld ki a cirkadián ritmus üzemmódot, amely a nap folyamán változtatja a fényhőmérsékletet, ennek köszönhetően napközben segít összpontosítani, este pedig pihenni. A Wiz Smart Lighting segítségével a lehetőségek szinte végtelenek.

WiZ minden alkalomra
WiZ - fények végtelen vezérlés alatt

Tartsd irányítás alatt a WiZ fényeket

Változtasd meg a hangulatot saját igényeid szerint, egyszerűen a mobilalkalmazásban vagy a WiZmote vezérlő segítségével. A beállításokat megoszthatod a háztartás többi tagjával is, vagy akár ideiglenes fiókokat is létrehozhatsz a vendégek számára. Ezenkívül az alkalmazásban ellenőrizheted a lámpák aktuális és korábbi energiafogyasztását. A WiZ világítás mindemellett kompatibilis a legtöbb intelligens otthoni ökoszisztémával, mint például a Google Home, a Siri vagy az Alexa.

WiZ világítás az egész családnak

Varázsold a háztartást otthonosabbá, ha éppen családi vacsoraidő van, vagy adj felejthetetlen élményt vendégeidnek, ha bulit rendezel. Engedd meg a gyerekeknek, hogy varázslatos hangulatot teremtsenek a szobájukban. Egyszerűségének köszönhetően a WiZ világítást a család minden tagja kényelmesen vezérelheti.

WiZ az egész családnak
WiZ - Lépj be a fénybe

Lépj a fénybe a WiZ SpaceSense segítségével

A SpaceSense funkcióval a WiZ lámpái automatikusan bekapcsolnak, amikor belépsz a helyiségbe, és kikapcsolnak, amikor távozol. A SpaceSense érzékeli a Wi-Fi jel változásait, így könnyen beállítható, további hardver vagy kábelezés nélkül.

WiZ fények, hogy biztonságban tudd otthonodat

A WiZ a fényt használja a fény érzékelésére, visszaverésére és riasztására, még akkor is, ha nem tartózkodsz otthon. A fényt utánzó funkcióval, éjjellátó kamerával és SpaceSense mozgásérzékelővel a WiZ megvédi otthonodat. Figyelmeztetést kaphatsz a váratlan tevékenységről, és élő videófelvételt nézhetsz a kameráról.

Fények az otthon biztonságáért
Paraméterek módosítása
99 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15